Land:

Nederland

Steden:

Amsterdam, Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag met een te gekke software engineering opdracht waarbij je de nieuwste technieken toepast? Deze opdracht geeft jou die mogelijkheid en geeft je bovendien de unieke kans om kennis te maken met de wereld van IT-con. 

 

Heb je ooit het gevoel gehad dat je tijdens het programmeren van een oplossing vooral aan het typen bent en niet ‘echt’ bezig bent met de oplossing? Toegegeven: er zijn coderingstools die ons leven wat gemakkelijker maken met het loodgieterswerk. Maar toch, zou het niet cool zijn om gewoon natuurlijke taal te kunnen schrijven of spreken en je favoriete IDE zou het begrijpen en omzetten in code? 
 

Wil je het maximale halen uit conversational AI? Wil je je leven als coder makkelijker maken? Lees dan zeker verder over de afstudeermogelijkheden die Avanade biedt. 

 

Wij willen jou omdat…. 

 • Je een HBO-student bent opzoek naar een leerzame afstudeerstage op het gebied van Software Engineering;  
 • Je interesse hebt en wellicht al enige ervaring met .NET, Unity, Game Engines; Azure en/of IoT 
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels; 
 • Begrippen zoals pro-activiteit en enthousiasme zijn je op het lijf geschreven! 

 

Avanade biedt jou 

 • Een stage die voldoet aan alle maatregelen rondom COVID-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en we zorgen dat jij goed betrokken bij de organisatie bent, dat jij goede begeleiding krijgt, en jouw onderzoek wordt gefaciliteerd.   
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Software Engineer professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied. 
 • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiairs. 
 • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider. 
 • Een stagevergoeding (bachelor €500,-voor 40 uur per week. 
 • Een laptop om mee te werken. 
 • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels. 

Contact opnemen? 


Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Neem dan contact op met onze Campus recruiter Luca Nikkel (+31 623442121) of solliciteer direct via de website! Kijk voor meer informatie op Technologische stageplaatsen | Avanade Nederland en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @avanadenederland.  

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.