Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

FunctieomschrijvingBen jij wo student en op zoek naar een afstudeeropdracht per februari 2020? Bij Avanade kan je afstuderen op verschillende onderwerpen en zo ook binnen ons Software Engineering team. Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan met kunstmatige intelligentie? Lees dan verder!


Omschrijving  

Kunstmatige intelligentie heeft binnen documentherkenning verschillende toepassingen, denk aan; intentie analyse, handschriftherkenning en entity extraction. Voor simpele classificering van een document kom je al een heel eind met regular expressions en entity extraction. De vraag is echter hoe gebruik je artificial intelligence om bijvoorbeeld GDPR-overtredingen te herkennen? Een telefoonnummer herkennen is makkelijk, maar wat is de relatie van dit nummer tot de klant van het bedrijf? 

 In jouw research kijk je naar welke technieken je kan gebruiken om complexe scenario’s te herkennen, dat kunnen privacygevoelige vraagstukken, ingewikkelde financiële modellen, of complexe juridische documenten zijn. Het doel van dit onderzoek is om verder te gaan dan alleen patroonherkenning of documentclassificatie. Hoe vind je de betekenis van een document?  


Wij willen jou omdat: 

·        je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie; 

·        je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht; 

·        je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.) 

·        je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten. 
 

Wat bieden wij? 

·        Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën; 

·        een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider; 

·        een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; 

·        een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-); 

·        een laptop; 

·        een Microsoft Certificaat cadeau; 

·        flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen; 

·        bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied; 

·        een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels. 

·        Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website. 

 
 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer door te bellen naar 06 46 35 89 60. 

   


  

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.