Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een gave afstudeerstage op het gebied van Software Engineering? Bij Avanade hebben we veel interessante afstudeeropdrachten liggen. Bij ons kan je aan de slag met de nieuwste Microsoft technologie en innovatieve opdrachten. Lees hieronder snel verder om meer te weten te komen over onze opdracht met Chatbots!  

Omschrijving  

Een chatbot is misschien wel de leukste software om te bouwen. Het is vergelijkbaar met het bouwen van een API, maar dan voor mensen. Mensen gebruiken taal om te communiceren en ieder mens communiceert weer anders. Uiteindelijk hebben de gebruikers van je bot hetzelfde doel: ze verwachten informatie terug. 

 

Die informatie staat soms in verschillende bronnen en vaak moeten meerdere bronnen aangesproken worden om alle informatie te verzamelen. Een graph database kan helpen om de verschillende bronnen te combineren. De vraag is echter of dit een geschikte databron is voor een chatbot? Een graph database beschrijft namelijk relaties tussen entiteiten in de database. Kun je ook herkennen naar welke relatie de gebruiker op zoek is?  

 

In deze stage ga je onderzoeken wat de potentie is van graph databases in combinatie met een chatbot. Vervolgens bouw je een prototype. In jouw kennismaking met Avanade denken we de opdracht verder uit die aansluit bij jouw ambities.  


Wij willen jou omdat: 

·        je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie; 

·        je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht; 

·        je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.) 

·        je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten. 
 

Wat bieden wij? 

·        Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën; 

·        een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider; 

·        een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; 

·        een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-); 

·        een laptop; 

·        een Microsoft Certificaat cadeau; 

·        flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen; 

·        bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied; 

·        een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels. 

·        Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website. 

 
 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer door te bellen naar 06 46 35 89 60. Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.