Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een gave afstudeerstage op het gebied van Software Engineering? Bij Avanade hebben we veel interessante afstudeeropdrachten liggen. Bij ons kan je aan de slag met de nieuwste Microsoft technologie en innovatieve opdrachten. Lees hieronder snel verder om meer te weten te komen over onze opdracht met Chatbots!  

 

Omschrijving  

Wist je dat 70% van de gebruikers na een slechte ervaring met een bot deze nooit meer bezoeken? Daarom is het voor Avanade belangrijk om chatbots te maken die precies doen wat de gebruiker van ze verwacht. Het klinkt simpel, maar kleine details kunnen grote gevolgen hebben. Een paar voorbeelden: De bot begrijpt de vraag niet, omdat deze vol met spelfouten zit. De data die de gebruiker zocht zijn niet beschikbaar, of de vraag die gesteld wordt is zo generiek dat de bot niet precies weet wat de volgende stap is. 

 

Avanade is constant bezig met het verbeteren van onze chatbot offering. Wil jij samen met ons een uitdagende stageopdracht bedenken? Je kan bijvoorbeeld onderzoek doen naar non-lineaire conversaties; het automatisch testen van chatbots; of een oplossing verzinnen voor een chatbot die uit meerdere bronnen data moet verzamelen. Enfin, laat deze voorbeelden je vooral niet beperken! Heb jij een fantastisch idee en wil je daar graag een prototype voor bouwen? Kom dan op gesprek bij Avanade! 

  

Wij willen jou omdat: 

·        je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie; 

·        je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht; 

·        je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.) 

·        je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten. 
 

Wat bieden wij? 

·        Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën; 

·        een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider; 

·        een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; 

·        een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-); 

·        een laptop; 

·        een Microsoft Certificaat cadeau; 

·        flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen; 

·        bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied; 

·        een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels. 

·        Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website. 

 
 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer door te bellen naar 06 46 35 89 60. 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.