Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Wil jij in februari starten met een te gekke afstudeerstage bij een van de meest innovatieve organisaties op het gebied van Microsoft technologie? Bij Avanade bieden we veel interessante afstudeerstages op het gebied van Software Engineering. Lees hieronder snel verder wat voor opdracht wij voor jou hebben!Omschrijving  

Voor digitale navigatie binnen een gebouw zijn er verschillende oplossingen, denk aan Bluetooth beacons; wifisignalen en QR-codes. Met Azure Spatial Anchors is er een nieuwe manier van navigatie mogelijk, namelijk door het delen van locaties in een fysieke omgeving door middel van augmented reality. 

 

Met Azure Spatial Anchors kun je op verschillende devices locaties vastleggen en herkennen. Een monteur vraagt bijvoorbeeld een reparatie aan en voegt daar de exacte locatie op de werkvloer aan toe met een HoloLens. Wanneer de reparateur de reparatie komt uitvoeren, kan de locatie worden herkend met een mobiele telefoon.  

 

In deze stage ga je op zoek naar de beste manier om Azure Spatial Anchors in te zetten en bouw je een prototype op verschillende platformen. Wil jij een digitale rondleiding door ons kantoor bouwen; onderzoek je de beste manier om nieuwe monteurs te trainen in een fabriek of geef je een holografische slideshow op verschillende devices? Kom eens langs bij Avanade, dan bedenken we samen een opdracht. 


Wij willen jou omdat: 

·        je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie; 

·        je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht; 

·        je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.) 

·        je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten. 
 

Wat bieden wij? 

·        Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën; 

·        een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider; 

·        een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; 

·        een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-); 

·        een laptop; 

·        een Microsoft Certificaat cadeau; 

·        flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen; 

·        bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied; 

· een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels. 

·        Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website. 

 
 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer door te bellen naar 06 46 35 89 60. Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.