Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Zie jij een nabije toekomst waar hologrammen onderdeel zijn van onze dagelijkse belevenis? Ben je opzoek naar een afstudeeropdracht op het gebied van holografische ervaringen? Dan zoekt Avanade jou! Als student bij Avanade focus jij je tijdens je stage op het schrijven van jouw afstudeeronderzoek maar ben je ook onderdeel van ons Software Engineering team. Afstuderen bij SE kan op veel verschillende thema’s waarvan hologrammen er één van is.


Als je ooit in aanraking gekomen bent met HoloLens 2 dan weet je hoe krachtig en denkwaardig die ervaring is. Indien je die kans nog niet hebt gehad ben je vast ontzettend nieuwsgierig. Wellicht heb je wel andere mensen een HoloLens 2 zien gebruiken en vraag je je af waarom ze de hele tijd hun vingers in de lucht steken. Een aantal van de krachtigste functies van deze holografische apparaten wordt ontketend wanneer je de ervaring met anderen kunt delen. Bij Avanade zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om Mixed Reality-ervaringen tussen gebruikers te delen, en we willen jouw input! Wellicht kunnen we gedeelde holografische ervaringen in de operatiekamer toepassen of kunt je een sterkere samenwerking op een bouwplaats mogelijk maken met dezelfde techniek? De mogelijkheden rondom de HoloLens 2 zijn eindeloos en daarom wil Avanade samen met jou een afstudeeropdracht ontwerpen rondom gedeelde holografische ervaringen ontwerpen.


Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.


Wij willen jou omdat….

  • Je een enthousiaste Software Engineering student bent en wil afstuderen met een opdracht op het gebied van holografische ervaringen;
  • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;
  • Je interesse hebt in technologieën van de opdracht zoals Unity, HoloLens 2 en Azure.

Avanade biedt jou….

  • Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht.
  • De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken, en je werkuren zelf in te vullen.
  • De mogelijkheid om samen te werken in een team van software engineering professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.
  • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.
  • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.
  • Een laptop om mee te werken.
  • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels.

Solliciteren

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.


Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Tessa Spanjersberg via 06-82 38 55 62.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.