Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze student en ben je op zoek naar een afstudeerstage binnen Software Development? Avanade biedt je deze mogelijkheid! Binnen ons Software Development team zoeken wij namelijk een enthousiaste student die aan de slag gaat met software op het gebied van AI en Data Science.

 

De mogelijkheden van AI lijken soms wel eindeloos en veel organisaties willen deze benutten. AI heeft veel gebruiksmogelijkheden bij documentherkenning zoals intentieanalyse, sentimentanalyse, optische karakterherkenning en entiteitsextractie. Met behulp van eenvoudige technieken zoals reguliere expressies en entiteitsextractie, kan je een zeer eenvoudige documentclassificatie uitvoeren. Maar hoe kan je kunstmatige intelligentie gebruiken om GDPR-overtredingen te detecteren? Een telefoonnummer herkennen is eenvoudig, maar wat is de relatie van deze entiteit met bijvoorbeeld een klant van een bedrijf? Binnen dit onderzoek kom je te weten welke technieken je kunt gebruiken om complexe scenario's te herkennen. Voorbeelden van deze scenario's zijn gevoelige privédocumenten, complexe financiële modellen of gecompliceerde juridische documenten. Het doel van je onderzoek is een stap verder te gaan dan eenvoudige patroonherkenning of documentclassificatie en zorgen dat technology ook intent kan classificeren. Hoe vind je de echte betekenis achter een document? Dit idee of een heel ander interessant onderwerp, kan je samen met Avanade verder uitwerken naar jouw ambitieniveau en visie.

 

Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.

 

Wij willen jou omdat….

 

Avanade biedt jou….

 

Solliciteren

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.

 

Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Tessa Spanjersberg via 06-82 38 55 62.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.