Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Software Engineering

Functieomschrijving

Ben jij een HBO Software Engineering student en wil je graag afstuderen op het gebied van Gamification en AI? Lees dan snel verder! Binnen Avanade bieden wij namelijk de kans om af te studeren binnen onze Software Engineering afdeling. Je kan vanaf dag één aan de slag met nieuwe technologieën en kan je direct meedenken over actuele vraagstukken. Je afstudeeronderzoek kan gericht zijn op verschillende thema’s waar Gamification er één van is.

Avanade wil je dan ook uitnodigen om vorm te geven aan één van onze vraagstukken voor je afstudeeronderzoek. Niet te lang geleden moest je zelf aan de slag met oplossingen rondom het implementeren van computer vision, language recognition, of complexe search feautures. Nu zijn er meerdere Cloudleverancies die AI aangedreven functies hiervoor leveren. Welke moet je dan kiezen? Je kan natuurlijk deze beslissing crowdsourcen. Door het gebruik van technieken als Gamification kan je het publiek laten beslissen welke service de beste functies biedt. Je moet dan wel nadenken over hoe je de gebruikers in staat zet om waarde te leveren aan de software die je bouwt. Zou je het proces zelfs volledig kunnen automatiseren? Kortom, Google en Microsoft gebruiken crowdsourcing om deze AI-services te maken. We kunnen dezelfde technieken gebruiken om erachter te komen wie de betere service heeft gebouwd! Dit is een mooie kans om je eigen opdracht vorm te geven en passend te maken aan je ambitieniveau!


Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.


Wij willen jou omdat….

 • Je een Software Engineering studie volgt op de HBO en opzoek bent naar een afstudeerstage binnen Gamification en AI;
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;
 • Je interesse hebt in of en enige ervaring hebt met technologieën zoals Computer Vision, Language Understanding, en .NET Core;
 • Je leergierig en enthousiast bent om aan de slag te gaan.

Avanade biedt jou….

 • Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht.
 • De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken en je werkuren zelf in te vullen.
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Software Engineering. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.
 • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.
 • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.
 • Een laptop om mee te werken.
 • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels.

Solliciteren

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.


Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Tessa Spanjersberg via 06-82 38 55 62.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.