Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Security

Functieomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in vraagstukken op het gebied van security en wil je hier mee aan de slag tijdens je afstudeerstage? Avanade is altijd opzoek naar gemotiveerde studenten voor onze Security en Infrastructure teams. Bij ons kan je afstuderen op verschillende onderzoeksthema’s waaronder ‘Visitor Management Services’. 


Opdrachtomschrijving

Een klant van Avanade is een Nederlands-Britse multinational, behorend tot de supermajors, één van de zes grootste staats-onafhankelijke oliemaatschappijen van de wereld. Corporate Security heeft een uniform wereldwijd badge systeem uitgerold waardoor medewerkers van dit bedrijf met een persoonlijke badge zich op elke locatie (3.000 vastgoedobjecten en bouwwerken op 400 locaties en 5 vliegtuigen) in de wereld kunnen aanmelden. Binnen elk gebouw van deze multinational moeten medewerkers door verschillende deuren en ‘zones’ middels hun badge. Dit systeem is gebaseerd op het ICT systeem Honeywell’s ProWatch. Corporate Security heeft zorg m.b.t. het registreren en het toelaten van bezoekers. 


Deze zorg is door een aantal redenen ingegeven:

Er is geen wereldwijd systeem om bezoekers te registreren

Het aanmelden van bezoekers is een manueel proces dat door de receptionistes wordt uitgevoerd, bij grote bezoekersaantallen ontstaat er een wachtrij, wat frustraties oplevert.

Door de invoering van GDPR/AVG is er een zorg ontstaan m.b.t. het eenduidig registreren van bezoekers en daarmee kunnen voldoen aan de GDPR/AVG-regulatie.

Er zijn ‘restricted zones’ ontstaan waarbij een extra security check noodzakelijk is. Corporate Sec wil deze check middels een Biometrische oplossing laten uitvoeren.


Omdat de oplossing vooral in IT infrastructuur en systemen gezocht dient te worden heeft Corporate Security Avanade gevraagd voor een oplossing. In deze opdracht vragen wij om een onderzoek te doen naar dit nieuwe VMS-systeem, de wijze van integratie, de kiosk, de biometrische oplossing en de processen (use cases). Breng op basis van je onderzoek een advies uit en beschrijf een referentie architectuur met stappenplan voor implementatie.


Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Anneke de Boer via +31646358960 of stuur haar een email op anneke.de.boer@avanade.com.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.