Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Security

Functieomschrijving

Wil jij na je studie aan de slag op het gebied van security en ben je opzoek naar een afstudeerstage? Bij Avanade kunnen studenten (bv.) SNE; I&SM; ID&S; N&SE tijdens hun afstudeerstage aan de slag met een onderzoek op het gebied van security. 


Opdrachtomschrijving

Om een centraal inzicht te krijgen in security gerelateerde events uit alle verschillende omgevingen is een klant van Avanade op zoek naar een centrale oplossing. De oplossing moet in staat zijn de security gerelateerde events van verschillende Azure subscriptions samen te voegen en te analyseren, en eveneens van gehoste infrastructuur bij 3e partijen en on-premises netwerk apparatuur. Onlangs heeft Microsoft het product Sentinel aangekondigd als oplossing in Azure. De security officer van de organisatie heeft behoefte naar een analyse van de mogelijkheden van Azure Sentinel in vergelijking met andere vendoren, zoals het populaire Splunk. Hierbij spelen ook de licentie kosten en complexiteit van implementatie een rol. 


In deze opdracht vragen we je om na te denken en uit te zoeken hoe Azure Sentinel zich verhoudt tot een product zoals Splunk en in welke mate deze producten de organisatie inzichten kan bieden in de verschillende security gerelateerde events uit verschillende Azure subscriptions, on-premises hardware en services bij nog andere cloud providers. Breng op basis van je onderzoek een advies uit en beschrijf een referentie architectuur met stappenplan voor implementatie.


Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij Afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Anneke de Boer via +31646358960 of stuur haar een email op anneke.de.boer@avanade.com.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.