Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Opzoek naar een afstudeerstage en student in de richting van security? Kom afstuderen bij Avanade!


Opdrachtomschrijving

In het huidige klimaat van phishing en social/ethical hacking (cybercriminaliteit) worstelen veel organisaties met de balans tussen attack surface en de noodzakelijke rechten om werkzaamheden uit te voeren op IT-systemen. 


Hackers weten vaak op handige gewiekste wijze toegang te verschaffen tot systemen van eindgebruikers om daarna op zoek te gaan naar beheeraccounts met speciale rechten binnen de IT-infrastructuur van organisaties. Bedrijven lopen hierbij risico op het verlies/verminking en gijzeling van data met enorme consequenties (zoals financiële, verlies van intellectuele eigendom, bedrijfscontinuïteit, etc.). 


Een klant van Avanade actief in de financiële sector, heeft een complexe omgeving met verschillende systemen, met elk een eigen authenticatie mechanisme. Hier komen nu Azure en AWS bij, waarbij Azure de voorkeur heeft. Beheer verschuift van NPA (Non Personal Accounts) naar persoonlijke accounts. Hierdoor ontstaat de noodzaak om het gebruik en gedrag van persoonlijke accounts met verregaande rechten te controleren. 


Binnen deze opdracht vragen we je om een advies uit te brengen welke tools er beschikbaar zijn om op gecontroleerde wijze om te gaan met verhoogde permissies die beheeraccounts met zich meedragen – en de risico’s die met dergelijke accounts gemoeid zijn. Daarnaast geef je aan welke gedragsverandering van de huidige beheerders noodzakelijk is en op welke manier de door jou geselecteerde tool geïmplementeerd dient te worden.


Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij Afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Anneke de Boer via via +31646358960 of stuur haar een email op anneke.de.boer@avanade.com.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.