Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Security

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag met een te gekke security opdracht met de nieuwste Microsoft technologieën? Zoek je per 1 november 2021 een leerzame afstudeerstage in de richting van Security? Bij deze opdracht kan je echt aan de slag gaan met techniek en echt het verschil maken voor onze klanten door te helpen met het vereenvoudigen van inloggen, terwijl dit wel secuur (of zelfs secuurder) wordt. 

 

Opdracht  

Iedereen kent het wel: je bent lekker aan het werk en ineens krijg je weer een pop-up: je password verloopt over een paar dagen. Een nieuw password bedenken en dan ook nog onthouden, zeker na langere tijd, kan best een uitdaging zijn. Veel mensen vinden het roteren van passwords dan ook erg vervelend. Maar: je huidige password even een getalletje ophogen en je kan weer verder. Niet bepaald de veiligste oplossing. Met passwordless authenticatie is daar wellicht een goede oplossing voor te vinden.  
 
Bij deze opdracht zijn wij op zoek naar (mogelijk al bestaande) methodieken om passwordless authenticatie toe te passen voor de klant. Hierbij doe je onderzoek naar de verschillende authenticatieniveaus en bijbehorende eisen en kijk je ook naar de eventuele risico’s en de gebruikerservaring. Is een smartcard of telefoon daadwerkelijk veiliger dan een password onthouden? Kunnen passwordmanagers hier een rol bij spelen? Hoe zorg je ervoor dat een password dat ergens publiek gelekt is, geen risico meer kan vormen als dit mogelijk in gebruik is door een gebruiker?  
 
Ben jij die student die graag onderzoek doet naar dit soort technieken? Reageer dan op deze stageopdracht!   

 

Dit zijn wij  

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings. 

 

Wij willen jou omdat…. 


   • Je een HBO- of WO-student bent en op zoek naar een leerzame afstudeerstage op het gebied van technische informatica of security engineering; 
   • Je interesse en wellicht al enige ervaring hebt met (passwordless) authenticatie; 
   • Je bent gemotiveerd en proactief;
   • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels. 

 

Avanade biedt jou…. 


   • Een stage dia voldoet aan alle maatregelen rondom COVID-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en we zorgen dat jij goed betrokken bij de organisatie bent, dat jij goede begeleiding krijgt, en jouw onderzoek wordt gefaciliteerd;
   • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Analytics professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied;
   • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires;
   • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider;
   • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week;
   • Een laptop om mee te werken;
   • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels

 

Solliciteren 

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen. 

 

Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter Caithlyn Tschi, via +316 82879519. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @avanadenederland. 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.