Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Security

Functieomschrijving

Ben jij student en op zoek naar een te gekke afstudeerstage waarbij je aan de slag kan gaan met de nieuwste identity technologieën? Zoek dan niet verder! Bij Avanade hebben we een leerzame opdracht liggen op het gebied van security.

De meeste mensen loggen dagelijks in op veel verschillende websites en (mobiele) applicaties. Het continu blijven verzinnen van verschillende sterke wachtwoorden kan daarom een echte uitdaging zijn. Uit onderzoek blijkt dat veel gebruikte wachtwoorden niet zo sterk zijn en daardoor relatief makkelijk te raden zijn. Ook blijkt dat veel mensen hetzelfde wachtwoord voor verschillende applicaties en websites gebruiken. Daarom is het erg lucratief voor een hacker om een wachtwoord te achterhalen. Hackers hebben daar verschillende technologieën voor en de meest bekende daarvan is het gebruik van “phishing” mails waarbij de ontvanger wordt misleid tot het geven van zijn wachtwoord. Een van de klanten van Avanade is momenteel met het onderzoeken naar de mogelijkheden om een “passwordless” infrastructuur in te richten. In deze opdracht zou jij aan de slag gaan met het onderzoeken van wat er benodigd is om dit te realiseren. De klant heeft een diversiteit van applicaties die zowel in hun eigen datacenter als in de Cloud staan. Daarnaast heeft de klant ook te maken met legacy systemen die niet standaard om kunnen gaan met moderne authenticatie. Het uiteindelijk doel van deze opdracht is om een technologische roadmap te vinden die ervoor zorgt dat het bedrijf in 2025 geen wachtwoorden meer nodig heeft.


Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.

 

Wij willen jou omdat…. 

·        Je een afstudeerstage zoekt in de richting van Technische Informatica of Security Engineering of een andere gerelateerde opleiding;

·        Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels; 


Avanade biedt jou…. 

·        Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht. 

·        De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken, en je werkuren zelf in te vullen.  

·        De mogelijkheid om samen te werken in een team van Security professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.  

·        Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires.  

·        Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.  

·        Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.  

·        Een laptop  om mee te werken. 

·        Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels. 

 


Solliciteren 

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen. 


 

Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Sanne Sap via 06 12 10 36 59.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland. 

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.