Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Security

Functieomschrijving

Chief Information Security Officer 2025
Ben jij student en op zoek naar een actuele en relevante afstudeeropdracht in de richting van Security? Zoek dan niet verder! Bij Avanade hebben we een awesome opdracht liggen over Cyber Security!


Opdracht omschrijving

De Cyber Security bedreigingen worden steeds groter en geavanceerder. Daardoor wordt het voor organisaties steeds belangrijker om hun securityorganisatie goed op orde te hebben om hun informatie kunnen beschermen. De Chief Information Security Officer (CISO) heeft de hoofdverantwoordelijkheid om informatie te beschermen. Een CISO heeft veel deelgebieden waar hij/zij op moet acteren zoals fysieke security, Identity and Access Management, Data Protectie, Applicatie Protectie, Netwerk Protectie, Device Protectie, Internet of Things Security, Supplier Security, Disaster Recovery, Risk Management, GDPR-compliance, Security Policies en Operationele Security. Het is dus erg belangrijk dat een CISO ondersteunt wordt door de juiste organisatie om zo goed mogelijk beschermd te zijn tegen de bedreigingen. Er is echter een groot tekort aan cybersecuritypersoneel. Daarom wordt het inzetten van de juiste technologieën en processen steeds crucialer zodat de CISO zo effectief mogelijk kan werken. Deze stageopdracht gaat over het schetsen van hoe de rol van de CISO en de securityorganisatie er in 2025 uit zal moeten zien om het hoofd te kunnen bieden aan de cyber security bedreigingen terwijl het technologie landschap steeds complexer wordt. Welke mensen, processen en technologieën heeft de CISO van de toekomst nodig?


Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.

 

 

Wij willen jou omdat…. 


·        Een afstudeerstage zoekt in de richting van Information Security Management en Risk Management;

·        Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;

·        Het is een pré als je kennis hebt van of interesse hebt in ISO 27001 Cyber Security Technologies.

 

Avanade biedt jou…. 

·        Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht. 

·        De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken, en je werkuren zelf in te vullen.  

·        De mogelijkheid om samen te werken in een team van Security professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.  

·        Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires.  

·        Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.  

·        Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.  

·        Een laptop om mee te werken. 

·        Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels. 

 

Solliciteren 

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen. 

 

Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Sanne Sap via 06 12 10 36 59.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland. 

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.