Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Security

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag met een te gekke security opdracht met de nieuwste Microsoft technologieën? Bij deze opdracht kan je echt aan de slag gaat met techniek en het verschil maken voor onze klanten door te helpen met het secuur programmeren van nieuwe en bestaande codes, waardoor de kans op security incidenten afneemt.  

 

Opdracht  
Als security jou in het bloed zit en jij een kick krijgt van een code op een andere manier interpreteren dan puur “werkt het?”, dan is dit wellicht de opdracht voor jou! Voor deze opdracht zoeken we naar iemand die advies durft te geven over het niet alleen functioneel bouwen van code, maar daarbij ook nog eens rekening houdt met de Common Application Security Vulnerabilities. Hierbij kan je denken aan Cross Site Request Forgery, SQL Injectie, Cross Site Scripting, Input validatie maar ook Authenticatie en Sessiemanagement. Het OWASP heeft hier bijvoorbeeld een top 10 meest voorkomende vulnerabilities lijst van beschikbaar gesteld.  
 
Bij deze opdracht zijn wij op zoek naar (mogelijk bestaande) methodieken om een applicatie en source code te inspecteren op potentiële security valkuilen. Je doet hierbij onderzoek om te achterhalen of en welke mogelijkheden er zijn om geautomatiseerd op deze known vulnerabilities te scannen en gaat na hoe je deze methodieken als scans kan laten meedraaien in geautomatiseerde build and deploy’-omgevingen zoals Azure DevOps. Tover een DevOps omgeving om naar DevSecOps! Wellicht vind jij een slimme methode om hierover te rapporteren, geïntegreerd in de automatische build processen?   
 
Ben jij die student die meehelpt om code zodanig te reviewen en bouwen dat de kans op cyber-security incidenten verder verlaagd wordt? Reageer dan op deze stageopdracht!   

 

Dit zijn wij  

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings. 

 

Wij willen jou omdat…. 


   • Je een HBO- of WO-student bent en ozoek naar een leerzame afstudeerstage op het gebied van security; 
   • Je hebt interesse en wellicht al enige ervaring met DevOps, Security, DevSecOps of Application Security; 
   • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels; 

 

Avanade biedt jou…. 


   • Een stage dia voldoet aan alle maatregelen rondom COVID-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en we zorgen dat jij goed betrokken bij de organisatie bent, dat jij goede begeleiding krijgt, en jouw onderzoek wordt gefaciliteerd.   
   • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Analytics professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied. 
   • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires. 
   • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider. 
   • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week. 
   • Een laptop om mee te werken. 
   • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels. 

 

Solliciteren 

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen. 

 

Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter Caithlyn Tschi, via 06-82879519. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @avanadenederland. 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.