Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Security

Functieomschrijving

DevOps en Infrastructure as Code zijn moderne technieken om snel betrouwbare infrastructuur en applicaties te ontwikkelen. Hiermee kan jij aan de slag tijdens je afstuderen bij Avanade! Geïnteresseerd? Lees dan de onderstaande opdracht en kom erachter hoe je kan solliciteren!


Opdrachtomschrijving

Een klant van Avanade ontwikkelt in-house applicaties. Momenteel is er onvoldoende infrastructuur capaciteit beschikbaar voor het professionaliseren van de ontwikkelomgeving en wil men de ontwikkelomgeving onder gaan brengen op het Microsoft Azure platform.


De klant is zeer geïnteresseerd in DevSecOps, Infrastructure as Code en Agile infrastructuur en is op zoek naar de juiste tools voor het beschrijven, uitrollen en testen van de cloud infrastructuur. Men verwacht namelijk door middel van Infrastructure as Code sneller in te kunnen spelen op wijzigende requirements vanuit het applicatie ontwikkel team en betere garanties te kunnen geven over de veiligheid van de applicaties en infrastructuur. Daarnaast wil men op deze wijze zorgen voor een consistente omgeving. De benodigde infrastructuur bestaat uit een combinatie van IaaS en Paas oplossingen binnen het Microsoft Azure Platform.


De in-house applicaties maken onder andere gebruik van:

virtuele machines (IaaS) met Linux en Windows Server en docker containers (in Docker CE op Linux) in verschillende netwerken met koppelingen en firewalls tussen deze netwerken

PostgreSQL database (PaaS)

DNS services


Van de tooling wordt verwacht dat deze infrastructuur kan worden gedeployed middels parameterising in afzonderlijke productie, test en acceptatie omgevingen.


In deze opdracht vragen we je om een advies uit te brengen over de tooling die gebruikt kan worden voor het opzetten van de deployment infrastructuur, op welke wijze deze het beste geconfigureerd kan worden en hoe dit het beste een geautomatiseerde CI/CD pipeline kan leveren inclusief security testen. Daarnaast geef je aan welke voor- en nadelen de beschikbare tooling kennen, inclusief eventuele kosten


Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij Afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Anneke de Boer via +31646358960 of stuur haar een email op anneke.de.boer@avanade.com.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.