Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Enterprise Resource Planning (ERP)

Functieomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in het thema outsourcing en lijkt het je leuk om daar tijdens je afstudeerstage mee aan de slag te gaan? Als student hbo-ict kan je bij Avanade op verschillende onderwerpen afstuderen. Binnen ons ERP team krijg jij de kans om je volledig te focussen op je afstuderen, 2 top begeleiders en kan je meekijken met onze professionals. 


Opdrachtomschrijving 

Outsourcing is een strategie die steeds invloedrijker wordt bij uitvoering van projecten. Bij ERP-projecten van Avanade wordt voortdurend gebruikt gemaakt van haar offshore development centers. Deze outsourcing vorm wordt gebruikt om zo bijvoorbeeld development werk uit handen te nemen van de lokale Avanade werknemers. Maar wat zijn de voordelen en nadelen voor Avanade? Welke risico’s haalt Avanade hiermee naar binnen bij het project? Welke projecten zijn hiervoor wel of juist niet geschikt? Zijn er (betere) alternatieve?


In deze opdracht vragen we je een casestudie uit te voeren om zo (gedeeltelijk) de voorgaande vraagstukken inzichtelijk te krijgen. Je duikt hierbij diep in gedane projecten om zo o.a. de impact, ervaring, waarde en context van outsourcing binnen de projecten helder te krijgen. De casestudies kunnen leiden tot een framework waaruit te herkennen is welke projecten wel of niet geschikt zijn voor outsourcing activiteiten. Of wellicht vorm je een outsourcing strategie waarmee je Avanade adviseert over de inzet van outsourcing in toekomstige projecten. Je bent vrij om de precieze details van je onderzoek - in goed overleg –vorm te geven!


 

Wat bieden wij?

  • Een stagevergoeding (€500,-);
  • Een (technisch) begeleider en een procesbegeleider;
  • Een laptop;
  • Een Microsoft Certificaat cadeau;
  • Flexibiliteit: zo mag je 2 dagen in de week thuiswerken maar ook je werktijden zelf indelen;
  • Bijna 400 collega’s die expert zijn op jouw vakgebied
  • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals de vrimibo, movienights, clubmeetings en Avalan.


Solliciteren?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij Afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Anneke de Boer via 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.