Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Ben jij opzoek naar een afstudeerstage per september en volg jij een studie op het gebied van System & Network Engineering; Cyber Securityl Infrastructure, Security & Design of iets aanverwant? Kom dan afstuderen bij Avanade. Met jouw studieachtergrond kan je zowel bij ons Infrastructure team of bij ons dedicated Security Team een onderzoek doen. 


Waarom zou je kiezen voor Avanade als afstudeerorganisatie?

Tijdens jouw stage focussen wij ons op jouw begeleiding. Je krijgt twee begeleiders, één die jou op technisch vlak top begeleiding geeft en een tweede die zich bezighoudt met jouw ontwikkeling. Jij, en alle andere studenten bij Avanade, mogen trainingen volgen, Microsoft Certificaten halen en natuurlijk meedoen met alle activiteiten binnen Avanade. Zo krijg je al veel mee van wat het inhoud om Cloud of Security professional te zijn bij Avanade maar kan je je ook focussen op het succesvol afronden van je studietijd. Daarnaast vinden we flexibiliteit belangrijk, je kan wekelijks 2 dagen thuiswerken, en mag zelf je werktijden bepalen.

Wil je meer weten over stagelopen bij Avanade en de beschikbare onderzoeksthema’s? Bekijk dan het onderstaande overzicht!


Bekijk Avanade’s stagevacatures en onderzoeksthema’s
Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Ben jij geïnteresseerd in een stage bij Avanade en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Anneke de Boer via +31646358960 of stuur haar een email op anneke.de.boer@avanade.com.

.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.