Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Kom afstuderen bij Avanade! In februari starten wij weer met een aantal te gekke afstudeeropdrachten op het gebied van Infrastructure en Security. Bij ons kan je je afstuderen op de meest actuele opdrachten met de nieuwste technologie. Zo ook bij de opdracht over DevOps.

Omschrijving

DevOps is tegenwoordig een bekend begrip binnen de IT. Het samenvoegen van development (Dev) met IT Operations (Ops), in combinatie met het agile methodieken, maakt het mogelijk om software sneller te ontwikkelen/updaten en beschikbaar maken voor de consumenten van de software, waarbij de kwaliteit van het product vaak beter is ten opzichte van traditionele ontwikkelmethoden.

Er bestaat echter een scala aan tools om DevOps uit te kunnen voeren, voor elke fase van een DevOps cyclus. Voor Version Control Systems (VCS) zijn bijvoorbeeld Git en Team Foundation Version Control (TFVC) beschikbaar. En voor Continous Integration (CI) bestaat het veld onder andere uit Jenkins, GitLab, CircleCI, Azure DevOps en meer. Naast de grote verscheidenheid aan on-premises tools worden ook veel varianten als Platform as a Service (PaaS) diensten aangeboden.

Een klant van Avanade wil een start maken met DevOps, maar loopt tegen de uitdaging aan de juiste tools bij de organisatie te vinden. In deze opdracht vragen wij om te onderzoeken met welke DevOps tools de organisatie het beste kan starten en welke aanpassingen in de huidige processen van de klant benodigd zijn om op een juiste manier met de tools te werken en het werken op een DevOps manier te laten slagen.
Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij Afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Neem dan contact op met onze recruiter Sanne Sap door te bellen naar 06 12 10 36 59.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.