Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze (master)student, geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en opzoek naar een afstudeeronderzoek? Lees dan snel verder om te zien wat Avanade je te bieden heeft. Bij Avanade kunnen studenten die in de afrondende fase van hun studie zitten een afstudeerstage doen. Bij deze afstudeeropdracht word je onderdeel van ons enthousiaste onderzoeksteam met veel expertise op het gebied van Infrastructure, Modern Workplace, Dekstop transformations en Cloud solutions.


Omschrijving

In de wereld van vandaag zijn IT-organisaties contant op zoek naar innovatieve oplossingen om de bedrijfsdoelstellingen bereiken. Internet is hier al sinds jaar en dag een cruciale factor in en is daarom ook niet meer weg te denken uit een standaard IT-infrastructuur.

In de beweging naar IT as a Service, waarbij de termen IaaS, Paas en SaaS inmiddels gemeengoed zijn geworden, worden IT-services niet meer over dure beveiligde en hoog beschikbare MPLS-netwerken of vaste point-to-point verbindingen geleverd, maar wordt er gebruik gemaakt van het Internet.

Internet biedt echter niet de garantie op veiligheid en stabiliteit zoals een MPLS-netwerk of vaste verbinding dat wel biedt, maar is wel relatief goedkoop, flexibel en eenvoudig leverbaar. Software Defined Wide Area Networks (SD-WAN’s) lijken hierbij een uitkomst te kunnen bieden.

Voor bedrijven die aan de slag willen met SD-WAN, is het soms moeilijk om te weten waar te beginnen: het aanbod van leveranciers is enorm en de onderlinge verschillen zijn groot.

Dit geldt ook voor een klant van Avanade, die wereldwijd verschillende kantoor- en datacenterlocaties heeft. De wens van deze klant is om af te stappen van de huidige MPLS- en vaste verbindingen en in plaats hiervan een SD-WAN te implementeren, dat gecombineerd wordt met het Microsoft Azure Cloud platform.

In deze opdracht vragen we je na te denken om te onderzoeken wat een SD-WAN nou precies is. Hoe werkt de techniek, wat zijn de voor- en nadelen en welke oplossingen zijn er beschikbaar die een SD-WAN goed laten integreren met het Microsoft Azure Platform. Op basis hiervan breng je een advies uit, beschrijf je een referentie architectuur plus de globaal te nemen stappen om jouw oplossing te implementeren.Wij willen jou omdat:

·           je op zoek bent naar een gave 

·           afstudeerorganisatie;

·           je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht;

·        ·          je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt

Wat bieden wij?  

·                  Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën;  

·                 een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider;  

·                 een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen;  

·                 een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-);  

·                 een laptop;  

·                 een Microsoft Certificaat cadeau;  

·                 flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen;  

·                 bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied;  

·                 een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels.  


Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website.  

  
  

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze recruiter Sanne Sap door te bellen naar 06 12 10 36 59.Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.