Land:

Nederland

Steden:

Amsterdam, Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Ben jij student in de richting van Infrastructure en wil je aan de slag met een actuele opdracht die jou een voorsprong geeft in je carrière? Bij Avanade kan je afstuderen op de toekomst van veel infrastructure projecten. Lees snel verder om meer te weten te komen!   

Tijdens deze opdracht vragen we je om na te denken over hoe een intelligent communicatiesysteem eruit kan zien en hoe de markt zich rondom Intelligente Communicatie ontwikkelt. Je krijgt daarbij de kans om een deel van je oplossing in een virtueel lab te bouwen en te testen. Daarbij vinden we het belangrijk dat je oplossing rekening houdt met mensen van alle achtergronden, ieder type device en op iedere locatie in de wereld. Op basis van hetgeen je geleerd hebt bring je aan on seen advise uit, maak je een referentiearchitectuur en beschrijf je de stappen die genomen moeten worden om tot het beste resultaat te komen.

Dit zijn wij  


Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings. 


Wij willen jou omdat… 

  • Je een  HBO-student bent opzoek naar een leerzame afstudeerstage op het gebied van  IT;
  • Je hebt ervaring in Microsoft Teams, Microsoft Office 365, PowerShell; 
  • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels.  

Avanade biedt jou… 

  • Een stage die voldoet aan alle maatregelen rondom COVID-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en we zorgen dat jij goed betrokken bij de organisatie bent, dat jij goede begeleiding krijgt, en jouw onderzoek wordt gefaciliteerd.   
  • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Analytics professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied. 
  • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiairs. 
  • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider. 
  • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week. 
  • Een laptop om mee te werken. 
  • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels.

Contact opnemen? 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Emma Hakkers via 06-83227013. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @avanadenederland. 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.