Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Ben jij opzoek naar een afstudeerstage per februari of april 2020 en wil je dat doen bij een grote internationale organisatie? Bij Avanade kunnen studenten (bv.) SNE; I&SM; ID&S; N&SE een afstudeeropdracht doen binnen ons Infrastructure team. Tijdens je afstuderen zal je je natuurlijk focussen op je onderzoek maar daarnaast krijg je de kans om trainingen te volgen, certificaten te halen, de organisatie te leren kennen en laten we vooral niet de gebruikelijke borrels, uitjes en events vergeten. De onderstaande opdracht is één van de vele onderzoeksthema’s die wij beschikbaar hebben!


Opdrachtomschrijving
Een klant van Avanade is in de loop der jaren uitgegroeid door overname van bedrijven. Op IT-gebied zijn deze mergers nooit helemaal doorgevoerd wat resulteert in losse infrastructuren met ieder hun eigen identity directory. Tegenwoordig maken klanten gebruik van verschillende diensten uit de publieke cloud, zoals Office 365, Workday, SericeNow, Dropbox, Google Drive, Salesforce etc. Wat we vaak zien gebeuren is dat degelijke diensten door de business ingezet worden, zonder tussenkomst van IT. Veelal wordt de data die op deze platformen wordt geplaatst ook nog eens gedeeld met contactpersonen die niet werkzaam zijn voor het bedrijf. Gevolg is dat er geen aansluiting is op de identity providers van de organisatie en bedrijfsonderdelen en er geen controle is op wie toegang heeft tot desbetreffende applicatie(s) of bijbehorende (bedrijfs)data. 


In deze opdracht vragen we je na te denken op welke wijze IT-organisaties kunnen monitoren welke cloud services er binnen een organisatie gebruikt worden. Hoe je deze laat aansluiten op het centrale identity management platform, op welke wijze je externe medewerkers (bijvoorbeeld op basis van federatie) toegang geeft tot deze applicaties en op welke wijze je deze toegang beheert en monitored.


Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij Afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Neem dan contact op met onze recruiter Sanne Sap door te bellen naar 06 12 10 36 59

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.