Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Ben jij opzoek naar een afstudeerstage en geïnteresseerd in de nieuwste Microsoft-technologie? Kom afstuderen bij Avanade! De eerstvolgende afstudeermogelijkheid voor hbo-studenten is 1 september 2019. De startdatum voor WO-studenten is in overleg.

Bij Avanade kunnen studenten die in de afrondende fase van hun studie zitten een toffe afstudeerstage doen. Als jij een IT-achtergrond hebt en geïnteresseerd bent in Microsoft-technologie dan ben je bij ons aan het goede adres. Tijdens je afstudeerstage leer jij meer over Avanade als bedrijf en krijg je de kans om te ontdekken hoe wij projecten uit voeren bij onze klanten.


Omschrijving

Een klant van Avanade is gevestigd in verschillende locaties verspreid over de wereld. Vanwege het financiële aspect van de diensten die deze klant aan haar eigen klanten levert, is het merendeel van de data geclassificeerd als highly confidential/restricted.

Vrijwel iedere klantlocatie valt onder een andere jurisdictie en heeft andere eisen en wensen met betrekking tot data retentie. Een voorbeeld hiervan is dat de data 10 jaar lang opgeslagen dient te worden.

Naast de klanten van deze organisatie, kunnen ook andere instanties zoals financial regulators, overheid of juridische auditors, navraag doen op data, die vervolgens korte tijd aangeleverd dient te worden. 

De huidige IT-infrastructuur bestaat uit het Azure platform, self-managed datacenters en datacenters van een MSP.  Het applicatie landschap bestaat uit commmercially-off-the-shelf (COTS) producten waarbij het merendeel van de applicaties zijn verouderd of waarbij de applicaties op een verouderd besturingssysteem zijn ondergebracht. Voor deze applicaties is zijn ook geen support en updates meer beschikbaar.

Vanwege de technische houdbaarheid van applicaties is lastig om gedurende de retentieperiode (bijv 10 jaar) de applicatie operationeel te houden waarbij elementaire componenten zoals het besturingssysteem supported moeten zijn.

In deze opdracht vragen we je na te denken over wat voor strategie de organisatie moet opzetten om op technisch vlak te kunnen te voldoen aan veiligheidseisen omtrent IT, security en data, maar ook te voldoen aan het data retentie beleid in dit landschap van commercially- off-the-shelf producten?


Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Anneke de Boer via +31646358960 of stuur haar een email op anneke.de.boer@avanade.com.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.