Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Ben jij student Infrastructure en wil je aan de slag gaan met een relevante en actuele opdracht, terwijl je gebruik maakt van de nieuwste Microsoft technologie? Bij Avanade hebben we een te gekke afstudeeropdracht die draait om de transformatie die het Infrastructure vak momenteel doormaakt. Wil jij ook een vliegende start voor je carrière binnen de Infrastructure? Bekijk dan snel onze opdracht hieronder!

Een klant van Avanade ontwikkelt in-house applicaties. Momenteel is er onvoldoende infrastructuur capaciteit beschikbaar voor het professionaliseren van de ontwikkelomgeving en wil men de ontwikkelomgeving onder gaan brengen op het Microsoft Azure platform. De klant is zeer geïnteresseerd in Infrastructure as Code en Agile infrastructuur en is op zoek naar de juiste tools voor het beschrijven, uitrollen en testen van de Cloud infrastructuur. Men verwacht namelijk door middel van Infrastructure as Code sneller in te kunnen spelen op wijzigende eisen vanuit het applicatie ontwikkel team. Daarnaast wil men op deze wijze zorgen voor een consistente omgeving. De benodigde infrastructuur bestaat uit een combinatie van IaaS en Paas oplossingen binnen het Microsoft Azure Platform. In deze opdracht vragen we je om een advies uit te brengen over de tooling die gebruikt kan worden voor het opzetten van de deployment infrastructuur, op welke wijze deze het beste geconfigureerd kan worden en hoe dit het beste een geautomatiseerde CI/CD pipeline kan leveren. Daarnaast geef je aan welke voor- en nadelen de beschikbare tooling kennen, inclusief eventuele kosten.


Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.

 

Wij willen jou omdat…. 

     ·        Je een vierdejaars student HBO-ICT, Infrastructure, Security, Software Engineering of van andere gerelateerde opleiding bent;

·        Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;

·        Je kennis van of interesse hebt in Infrastructure as Code, Cloud, Continuous Integration, Continuous Deployment, CICD, Agile, DevOps en Scripting.   

 

Avanade biedt jou…. 

·        Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht. 

·        De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken, en je werkuren zelf in te vullen.  

·        De mogelijkheid om samen te werken in een hecht team van Infrastructure professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.  

·        Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires.  

·        Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.  

·        Een stagevergoeding van €500,- voor 40 uur per week.  

·        Een laptop om mee te werken. 

·        Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, TaCo avonden, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels. 

 

Solliciteren 

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen. 

 

Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Sanne Sap via 06 12 10 36 59.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.  


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.