Land:

Nederland

Steden:

Amsterdam, Utrecht

Vakgebied:

Experience Design

Functieomschrijving

Korte intro 


Het afgelopen jaar heeft de corporate wereld op z’n kop gezet. Bedrijven hebben zichzelf moeten her-uitvinden, structuren en processen zijn veranderd. En de eens zo geliefde bedrijfsevenementen, LAN parties en boardgame nights voelen als een verre herinnering.  

 

Naast het gemis van deze belangrijke events om mensen met elkaar te connecten, en loyaliteit op te bouwen voor een bedrijf is het in deze tijd ook erg lastig te weten wie nu je collega’s zijn, of er collega’s zijn vertrokken of bijgekomen. Het momentje bij de koffie automaat, waarin je elkaar spontaan tegenkomt is er helaas niet meer. Daar moet verandering in komen! 
 

In deze uitdagende afstuudeeropdracht ga jij aan de slag met engagement! Hoe zorg jij er voor dat mensen elkaar weer weten vinden, of spontaan tegen komen, betrokken willen zijn bij bedrijfsinitiatieven en zich minder afgezonderd voelen? 

 

Als User Experience graduate weet jij als geen ander hoe je je kan verdiepen in deze doelgroep, de pijnpunten naar boven kan halen en deze kan vertalen in een experience driven digital product. Verzin jij een fantasische oplossing? Dan is de kans groot dat die daadwerkelijk gebouwd en gebruikt gaat worden in onze organisatie. Hoe cool is dat! 

 

Je hebt de volledige vrijheid om je te bewegen binnen onze organisatie, mensen te interviewen, en de support van ons XD team om een oplossing te verzinnen waarvan jij - op basis van je onderzoek - weet dat die het verschil gaat maken.  

 

Dit zijn wij  


Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings. 

 

Wij willen jou omdat….  

 • Je een HBO-/WO-student bent op zoek naar een leerzame afstudeerstage op het gebied van experience design per 1 februari 2022; 
 • Je hebt ervaring in of affiniteit met UX Research, Emerging technology, Interface design, Prototyping, Visual design 
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;  
 • Je proactief, enthousiast en leergierig bent! 

Avanade biedt jou….  

 • Een stage dia voldoet aan alle maatregelen rondom COVID-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en we zorgen dat jij goed betrokken bij de organisatie bent, dat jij goede begeleiding krijgt, en jouw onderzoek wordt gefaciliteerd; 
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Analytics professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied; 
 • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires; 
 • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider; 
 • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week; 
 • Een laptop om mee te werken; 
 • Een fantastische sfeer met veel leuke (online) activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels! 

Contactopnemen? 


Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter Caithlyn Tschi, via +316 82879519. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @avanadenederland.  

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.