Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Experience Design

Functieomschrijving

Ben jij een HBO student en ga jij afstuderen of zoek je een meewerkstage in de richting van Experience Design, UX en Product Design? Dan biedt Avanade jou deze kans! Binnen ons Digital Studio – Experience Design zijn wij namelijk op zoek naar een enthousiaste en leergierige student.

Binnen de Digital Studio – Experience Design zijn de mensen van Avanade bezig met productontwerpen die aansluiten op de wensen en benodigdheden van onze klanten. Productontwerp gaat over het hele proces van het creëren van bruikbare producten en ervaringen, beginnend met het definiëren van de problemen van echte mensen en het bedenken van mogelijke oplossingen. Dat zal uiteindelijk leiden tot het beste ontwerp. Met behulp van deze aanpak kunnen specifieke problemen worden onderzocht en omgezet in een product dat echte waarde biedt voor een gebruiker. Binnen Avanade hebben we gemerkt dat het in de wereld van vandaag niet gemakkelijk is voor onze studenten of afgestudeerden om naar de volgende fase van hun leven te gaan. Voor jouw onderzoek leg je de focus op één van deze problemen. Een mogelijkheid is het kopen van een huis: de markt zelf is momenteel extreem volatiel en mensen weten vaak niet wat hun opties op financieel niveau zijn. Ze hebben ook geen zicht op wat ze kunnen doen dat daadwerkelijk een impact heeft op hun situatie of hoe te reageren op open kansen. Het door jou gekozen probleem gaan we proberen op te lossen. Tijdens je afstudeerperiode doe je onderzoek en op basis van de resultaten ontwerp en maak je een prototype van een mogelijke oplossing voor een maatschappelijk probleem dat studenten, afgestudeerden en wellicht jezelf kan helpen!

Binnen Avanade kan je als student vanaf dag één meedenken over actuele vraagstukken die echt impact hebben. Deze opdracht laat zien hoe je toekomstige beroep een werkelijke impact kan hebben op het echte leven. Door grondig onderzoek te doen en het 'waarom' achter het probleem te achterhalen, zul je de wereld voor je zien ontvouwen.


Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.


Wij willen jou omdat….

  • Je een enthousiaste HBO student bent die met je afstudeeronderzoek of meewerkstage een positief impact wil hebben en een relevante studie volgt;
  • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;
  • Je hebt kennis en ervaring met UX research, Interaction & visual design, Interviewing, rapid prototyping & testing;
  • Begrippen zoals gemotiveerd, zelfstarter en leergierig jou omschrijven.

Avanade biedt jou….

  • Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht.
  • De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken, en je werkuren zelf in te vullen.
  • De mogelijkheid om samen te werken in een team van professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.
  • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.
  • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.
  • Een laptop om mee te werken.

Solliciteren

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.


Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Jette van Beek 06 43 61 44 07. Jette is het beste bereikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag.  

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.