Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Enterprise Resource Planning (ERP)

Functieomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in vraagstukken op het gebied van ERP en wil je hier mee aan de slag tijdens je afstudeerstage? Avanade is altijd opzoek naar gemotiveerde studenten voor ons ERP team. Bij ons kan je afstuderen op verschillende onderzoeksthema’s waaronder Gamification in ERP implementaties.  

 

Omschrijving  

Een nieuw ERP is vaak de vervanging van een bestaand ERP. Het implementeren van een nieuw ERP kent een aantal typische uitdagingen. Een uitdaging waar we altijd mee worden geconfronteerd is de acceptatie voor het nieuwe systeem. Niet iedere medewerker heeft behoefte aan een nieuw systeem, neemt aan dat de implementatie tijdrovend zal zijn en ze zijn in eerste instantie vaak sceptisch over de mogelijkheden van het nieuwe systeem.  

Voor het projectteam is het een hele uitdaging om een ‘mind-shift’ te creëren en het gewenste niveau van betrokkenheid van de gebruikers te behalen. Er zijn veel (traditionele) methoden die worden gebruikt om het gewenste niveau te bereiken, maar dat is geen zekerheid.  

Er zijn steeds meer organisaties die geloven in technieken als gamification om de medewerkers te motiveren voor eentonige, makkelijke of vervelende taken. Wij geloven dat deze techniek ook toegepast kan worden in ERP projecten om op een leuke manier de medewerkers uit te dagen en het systeem te accepteren. 

Hoe kunnen we de betrokkenheid van gebruikers in een ERP implementatie vergroten door het gebruik van gamification? Als afstudeerder binnen de ERP Talent Community ga jij op zoek naar het antwoord op deze vraag, maak je een prototype en toets je deze met verschillende stakeholders. 

 

Wijwillenjouomdat:  

 • je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie;  
 • je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht;  
 • je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.)  
 • je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten.  
 •  

Wat biedenwij?  

 • Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën;  
 • een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider;  
 • een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen;  
 • eenstagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-);  
 • een laptop;  
 • een Microsoft Certificaatcadeau;  
 • flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelfindelen;  
 • bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied;
 • een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels.  
 • Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website.  

 
 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer door te bellen naar 06 46 35 89 60.  


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.