Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Enterprise Resource Planning (ERP)

Functieomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in een stage waarbij je aan de slag kan met bedrijfsprocessen? Binnen ons ERP team krijg jij de kans om je volledig te focussen op je afstuderen, goede begeleiding én kan je meekijken met onze professionals. Lees snel verder om erachter te komen wat voor gave opdracht wij voor jou hebben liggen!

Sinds de lancering van Microsoft One Version voor Dynamics 365 is het platform voor Finance & Operations en Customer Engagement overgegaan naar één versie. Dit betekent dat het platform een periodieke update krijgt door middel van het continuous deployment process. Deze updates moeten binnen een bepaalde tijdsperiode uitgevoerd zijn om alle klanten op de laatste versies te houden en daarmee servicing kwaliteit te garanderen. Microsoft zorgt er op verschillende manieren voor om de kwaliteit van de updates te garanderen en de voorspelbaarheid te vergroten. Om er zeker van te zijn dat de bedrijfsprocessen van onze klanten blijven werken na updates moeten we in veel gevallen niet alleen de wijzigingen zelf maar ook de aangrenzende processen testen. Dit is een tijdrovend en duur proces voor Avanade en de klant. In het Microsoft ecosysteem is tooling beschikbaar om ondersteuning te bieden bij het testen van de laatste releases, zoals Azure DevOps, de Regression Suite Automation Tool (RSAT), unit testing en data task automation. Binnen Avanade is uitgebreid nagedacht over One Version en geautomatiseerd regressie testen en er is een strategie ontwikkeld om dit bij onze klanten toe te passen. Een strategie, tools en best practices zijn onderdeel van het succes, maar hoe zorgen we ervoor dat ze consequent worden toegepast in onze projecten? In dit onderzoek zoek jij uit aan welke randvoorwaarden voldaan moet worden om geautomatiseerd regressie testen te borgen binnen onze projecten met ondersteuning van de beschikbare tools. Je ontwikkelt op basis daar van een cookbook die we kunnen inzetten voor onze nieuwe en bestaande projecten.

Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Je kan flexibel werken en meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings. Niet voor niets is Avanade al zeven jaar op rij Top Employer gecertificeerd! 

 

Wij willen jou omdat….


     ·        Je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.);

·        Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;  

·        Je kennis van of interesse hebt in Microsoft en Lifecycle services (geen vereiste);

·        Je beschikt over een sterk analytisch vermogen, creatief en een doorzetter bent.

 

Avanade biedt jou…. 

·        Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht. 

·        De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken én je werkuren zelf in te vullen.  

·        De mogelijkheid om samen te werken in een team van ERP professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.  

·        Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires.  

·        Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.  

·        Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.  

·        Een laptop om mee te werken. 

·        Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels. 

 

Solliciteren 

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen. 

 

Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Sanne Sap via 06 12 10 36 59.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland. 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.