Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Enterprise Resource Planning (ERP)

Functieomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in het thema Machine Learning en lijkt het je leuk om daar tijdens je afstudeerstage mee aan de slag te gaan? Als student hbo-ict kan je bij Avanade op verschillende onderwerpen afstuderen. Binnen ons ERP team krijg jij de kans om je volledig te focussen op je afstuderen, 2 top begeleiders en kan je meekijken met onze professionals. 


Opdrachtomschrijving 

Demand forecast, predictive production en predicitive maintenance; enkele voorbeelden waarbij Machine Learning en ERP bij elkaar komen. De mogelijkheden van Machine Learning worden steeds toereikender en dat blijft niet onopgemerkt binnen het ERP-domein. Steeds meer wordt gekeken naar de mogelijkheden die Machine Learning biedt voor ERP.


Maar Machine Learning wordt ook steeds complexer waardoor de behoefte ontstaat om kennis hierin scherp te krijgen. Welke toepassingen zorgen nu echt voor toegevoegde waarde bij de klant? Wegen (eventuele) voordelen op tegen de kosten? Om hier antwoorden op te vinden dagen we je in deze opdracht uit dieper in te gaan op de mogelijkheden van Machine Learning voor de Supply Chain sector en haar ERP-systemen. Hierbij kun je zowel bestaande of nieuwe toepassingen van Machine Learning toetsen op een klantcasus. Heb je een wat meer technische achtergrond? Dan kun je nog dieper in gaan op het uitwerken van een (werkend) product! Heb je meer een functionele achtergrond? Ga dan dieper in op de functionele waarde van Machine Learning voor een (potentiele) klant.

De opdracht bevindt zich op het snijvlak van de ‘Analytics’ en ‘ERP’ Talent Communities binnen Avanade. In de opdracht werk je samen met beide partijen. Het doel van de opdracht is Avanade te adviseren hoe wij (bestaande) Machine Learning oplossingen optimaal kunnen inzetten bij huidige of toekomstige klanten in het ERP-domein.
 

Wat bieden wij?

  • Een stagevergoeding (€500,-);
  • Een (technisch) begeleider en een procesbegeleider;
  • Een laptop;
  • Een Microsoft Certificaat cadeau;
  • Flexibiliteit: zo mag je 2 dagen in de week thuiswerken maar ook je werktijden zelf indelen;
  • Bijna 400 collega’s die expert zijn op jouw vakgebied
  • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals de vrimibo, movienights, clubmeetings en Avalan.


Solliciteren?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij Afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Anneke de Boer via +31646358960 of stuur haar een email op anneke.de.boer@avanade.com.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.