Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Analytics

Functieomschrijving

Opzoek naar een afstudeerstage per september 2019? Kom afstuderen bij Avanade’s Analytics team en ga aan de slag met een onderzoek op het gebied van IoT!


Opdrachtomschrijving

Een Digital Twin is een virtuele representatie van een product. Deze kan gebruikt worden in het ontwerpproces, simulatie, controle, optimalisatie en onderhoud, en is een belangrijk concept in het industriële Internet of Things (IoT). Een Digital Twin is de sleutel tot het onderzoeken van de impact van deze inzichten en het realiseren van volledige kostenbesparende voordelen. Dankzij IoT-sensoren ontvangt een digitale tweeling continue, real-time gegevens van het echte voorwerp of actief van de tweeling. Deze unieke één-op-één correspondentie maakt het mogelijk om toekomstige scenario's, inclusief potentiële prestatieverbeteringen, te testen en proactief te anticiperen op onderhoudsfouten.


In het kader van deze opdracht doe je onderzoek naar de concepten van Digital Twin en de toepassing hiervan met behulp van de meeste recente technieken en diverse Azure producten. Het onderzoek heeft ten doel om de talent community Data & Analytics te adviseren in de toepassing van deze concepten en de verwachte voordelen hiervan. Denk hierbij onder meer aan de beantwoording van de vragen wat, wanneer en hoe? Belangrijke zaken om in het oog te houden, zijn onder andere kostenbesparing, real-time verwerking van gegevens en predictie van defecten of fouten aan de hand van de verwerkte gegevens.


Jij maakt het verschil omdat:

  • je over een afgeronde bachelor of master beschikt in bijvoorbeeld economie, accounting, bedrijfskunde of aanverwante studie;


Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Wordt jij enthousiast van deze vacature en wil je kennismaken met ons? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg via 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.