Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Analytics

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste student, met een passie voor Data & Analytics en op zoek naar een afstudeerstage? Zoek dan niet verder! Bij Avanade bieden wij studenten een vette afstudeerstage met de meest innovatieve opdrachten. Lees snel verder om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen! 


Omschrijving 

Microsoft heeft met Azure Data Factory 2 en Data flows een grote sprong gemaakt in de mogelijkheden voor het ontwikkelen van extractie processen. Deze technologie kan binnen dataprojecten gebruikt worden om bronsystemen te analyseren, relationele en niet-relationele bronsystemen met het data warehouse te synchroniseren, data op te schonen, etc.  

Hoewel elk project anders is, komen deze elementen meestal in een soortgelijke vorm terug. Het regelmatig bepalen en ophalen van de wijzigingen in een bronsysteem is hier een voorbeeld van. De ETL-processen worden met behulp van de gebruikersinterface ontwikkeld tot uitvoerbare eenheden, pipelines genoemd. Dit kan een tijdrovende bezigheid zijn, wanneer het bijvoorbeeld een groot aantal tabellen betreft. Bovendien kunnen wijzigingen in de structuur van een bron leiden tot bewerkelijke aanpassingen. De scope van de opdracht start met het inventariseren van de business en technical requirements van ETL-processen en eindigt met het ontwerpen van webapplicatie in C# en metadata repository voor de meest gangbare, overeen te komen praktijk scenario’s, zoals: 

·        Importeren van diverse bronnen in een staging omgeving. 

·        Data transformer aan de hand van business logica in de meta data repository. 

·        Opbouwen van dimensies en feiten gebieden aan de hand van de business logica. 

Bij het ontwerpen van de webapplicatie staan de eisen van de klanten en Avanade centraal.  


Wij willen jou omdat: 

·        je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie; 

·        je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht; 

·        je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.) 

·        je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten. 
 

Wat bieden wij? 

·        Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën; 

·        een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider; 

·        een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; 

·        een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-); 

·        een laptop; 

·        een Microsoft Certificaat cadeau; 

·        flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen; 

·        bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied; 

·        een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels. Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website. 

 
 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer en bel naar 06 46 35 89 60. 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.