Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Analytics

Functieomschrijving

Heb jij ambitie om je kennis op het gebied van Data & Analytics te verrijken en wil je dit combineren met je afstudeerstage? Bij Avanade hebben we dan de ideale afstudeeropdracht voor jou! Met toegang tot de nieuwste Microsoft technologie kan jij je creativiteit loslaten op een van onze opdrachten. 


Omschrijving
Binnen veel organisaties wordt op een professionale wijze software ontwikkeld. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van professionale developer tools en versiebeheer programma’s, zoals visual studio en team foundation server. Met behulp van deze applicaties is het mogelijk om concepten als continuous integration, delivery en deployment te implementeren.

In het kader van deze opdracht doe je onderzoek naar de concepten van continuous integration, delivery en deployment en de toepassing hiervan met behulp van de meeste recente versies van Azure DevOps. Het onderzoek heeft ten doel om de talent community Data & Analytics te adviseren in de toepassing van deze concepten voor de populaire Microsoft Data platform producten en de verwachte voordelen hiervan. Denk hierbij onder meer aan de beantwoording van de vragen wat, wanneer en hoe?

Aan het einde van de opdracht ben jij in staat om te adviseren over de stroomlijning van zowel het development als het deployment proces én ben je in staat om continuous deployment toe te passen voor complexe Data & Analytics architecturen binnen een hybride bedrijfsnetwerk waarin gebruik wordt gemaakt van on-premises en Microsoft cloud producten, zoals; SQL Server, SQL Server Integration Services, SQL Server Analysis Services, Azure SQL database, Azure SQL Data Warehouse en Azure Data Factory. 


Wij willen jou omdat: 

·        je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie; 

·        je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht; 

·        je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.) 

·        je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten. 
 

Wat bieden wij? 

·        Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën; 

·        een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider; 

·        een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; 

·        een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-); 

·        een laptop; 

·        een Microsoft Certificaat cadeau; 

·        flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen; 

·        bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied; 

·        een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels. 

·        Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website. 

 
 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer en bel naar 06 46 35 89 60. 

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.