Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Take me to the clouds above! Opzoek naar een afstudeerstage en ben jij student in de richting van (bv.) SNE; I&SM; ID&S; N&SE ontdek dan de afstudeeropdrachten bij Avanade’s Infrastructure team! Met bijna 70 collega’s is ons team de omgeving om jouw afstudeerstage een succes te maken. We hebben jaarlijks veel verschillende afstudeeronderwerpen beschikbaar waar de onderstaande er één van is.


Opdrachtomschrijving

Tijdens je afstudeerstage ga jij aan de slag met de volgende case: de centrale regie organisatie van een wereldwijd verspreid bedrijf, met verschillende merken en autonome IT infrastructuren, heeft als doel gesteld om de verschillende losse IT infrastructuren te gaan samenvoegen. 


Het IT-landschap is momenteel namelijk enorm complex, er wordt gebruik gemaakt van verschillende producten voor services zoals e-mail, collaboration, content sharing platforms en file services. Doordat het IT landschap zo divers is, is het zeer lastig te beheren, controleren en te beveiligen. Het kost momenteel zeer veel tijd en geld om deze activiteiten uit te voeren. Daarnaast zijn de oplossingen verouderd of dermate complex dat het niet goed onderhouden kan worden. De wens vanuit de organisatie is dat er standaardisatie, centralisatie en vereenvoudiging van het IT-landschap plaatsvindt. Dit moet op lange termijn kosten verlagen en wendbaarheid van de organisatie verhogen. Men verlangt hierbij dat er gebruikt wordt gemaakt van moderne oplossingen in de Cloud. 


In deze opdracht vragen we je na te denken over welke cloudplatformen (of een combinatie van) het geschiktst zijn voor deze organisatie om haar IT-landschap te vernieuwen. Je voert een analyse uit over de huidige omgeving en knelpunten en ontwikkelt op basis daarvan de nieuwe architectuur. Tijdens je afstudeerstage ga je aan de slag met IaaS, Azure, AWS EC2 en Google Cloud.


Wij zijn trots op:


Voel jij de match?

Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze recruiter Emma van den Berg via 030-303 5432.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland.Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.