Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Infrastructure

Functieomschrijving

Opzoek naar een afstudeerstage vanaf september 2019 en ben jij student in de richting van (bv.) SNE; I&SM; ID&S; N&SE? Bij Avanade kan jij een afstudeeronderzoek op het gebied van cloud bij ons infrastructure team! Met bijna 70 collega’s is ons team de omgeving om jouw afstudeerstage een succes te maken. We hebben jaarlijks veel verschillende afstudeeronderwerpen beschikbaar waar de onderstaande er één van is.

Opdrachtomschrijving
Wereldwijd maken organisaties gebruik van de functionaliteit van Software welke wordt aangeboden als diensten vanuit publieke Clouddiensten zoals Microsoft Office 365. De bedrijfsinformatie van deze organisaties wordt daardoor ook opgeslagen binnen de publieke Cloud en kunnen vanaf daar gedeeld worden met andere interne werknemers of externe partners. 

Klanten van Avanade worstelen met het correct opslaan en beschermen van gegevens op publieke Cloud platformen. Zo dienen de organisaties helder te hebben welke regulaties er gelden in de jurisdicties waarin zij actief zijn en zullen medewerkers zorgvuldig om moeten gaan met niet alleen bedrijfsdata maar ook persoonsgegevens. Uitdaging daarbij is dat niet alle diensten in elke regio beschikbaar zijn, of aan andere wet en regelgeving moeten voldoen. Hierdoor kan het voor klanten moeilijk zijn om een centraal IT-beleid te voeren gebaseerd op standaardoplossingen. 

Binnen deze opdracht vragen we je na te denken welke Clouddiensten in te zetten voor een globale organisatie in de Productsector die zijn vestigingen heeft in Noord-Amerika, Verenigd-Koninkrijk, Europa, Rusland en China. De gekozen oplossing dient te voldoen aan alle lokale wet en regelgeving omtrent dataopslag.

Wij zijn trots op:
  • de afstudeeropdrachten die wij jou kunnen bieden met de nieuwste technologieën;
  • de begeleiding die je krijgt, deze bestaat uit een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider;
  • de trainingen die je krijgt als afstudeerder zodat je voorbereid het werkveld in gaat;
  • onze mensen, die dagelijks het verschil maken bij Avanade door hun collegialiteit, en die ervoor zorgen dat we allemaal werken binnen een prettige sfeer;
  • onze kennis, die wij op allerlei manieren delen met elkaar. Zo zijn onze focusgroep avonden een succes, waarbij we genieten van elkaars kennis en een puntje pizza (of twee)!
  • de passie waarmee onze mensen dagelijks het verschil maken met de Nieuwste Microsoft-technologie voor onze klanten uit de Enterprise markt. 
  • ons kantoor, dat goed bereikbaar is, vol zit met relaxte zithoekjes en waar we gratis kunnen sporten in de bedrijfsfitness; 
  • Onze arbeidsvoorwaarden, niet geheel onbelangrijk om te noemen natuurlijk :-) : Stagevergoeding van €600,-, laptop, Microsoft Certificaat, thuiswerken en de mogelijkheid om je werktijden zelf in te delen. 

Voel jij de match?
Word jij enthousiast van deze vacature en wil jij afstuderen bij Avanade? Solliciteer dan direct door je CV in te sturen via onze website. Solliciteren via e-mail is niet mogelijk. Zien wij ook de match, dan bellen we je snel voor een kennismaking. Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel dan met onze Campus Recruiter Anneke de Boer via +31646358960 of stuur haar een email op anneke.de.boer@avanade.com

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook of Instagram pagina www.facebook.com/Avanadenederland of www.instagram.com/avanadenederland
Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.