Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Change Enablement

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze masterstudent, geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en opzoek naar een afstudeeronderzoek? Lees dan snel verder om te zien wat Avanade je te bieden heeft.

Avanade Advisory Services helpt onze klanten bij de realisatie van hun visie. We stellen de mens centraal en zoeken een balans tussen de behoeften van technologie, gebruikers en zakelijke vereisten. Verandermanagement: de menselijke factor blijkt een grote uitdaging voor bedrijven die werken aan een digitale transformatie. Ons Change Enablement team bereidt onze klanten voor op alle nieuwe mogelijkheden en technologieën en gaat daarbij zo te werk dat uiteindelijk alles en iedereen beter presteert. Wat onze klanten terugzien in hun bedrijfsresultaten.

Opdracht omschrijving:

Wereldwijd maken veel organisaties gebruik van de functionaliteit van Microsoft Office 365. Met Microsoft Office 365 wordt gemakkelijk een moderne werkplek gecreëerd. Maar hoe meet je het succes van deze moderne werkplek? Hoe toon je aan dat het daadwerkelijk waarde creëert? Wat levert het op en wat niet? Deze vragen spelen binnen Change Enablement een grote rol. Voor klanten vraagt de implementatie van Microsoft Office 365 een grote investering, zowel in kosten als voor de medewerkers. Wij willen ze meer inzicht bieden over wat het hun oplevert.

Binnen deze afstudeeropdracht vragen we je na te denken op welke wijze wij de waarde creatie van O365 aantoonbaar kunnen maken aan onze klanten. Op basis van je onderzoek breng je een advies uit en beschrijf je een nieuwe service offering met een stappenplan voor implementatie.

Wie ben jij?

Wil jij jouw scriptie schrijven binnen Avanade’s Change Enablement Talent Community? Ben jij een gemotiveerde masterstudent en wil jij onderzoek doen naar actuele IT-vraagstukken en overweeg je een toekomst in de consultancy? Solliciteer direct via de website met je cv en motivatiebrief. 

Jij:

 • Bent bezig met het laatste jaar van een master in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Economie, Information Management, Business & ICT, Organisatiewetenschappen of aanverwant;
 • hebt interesse in consultancy;
 • bent analytisch sterk en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen

Wat bieden wij?

 • een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider;
 • een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen;
 • een stagevergoeding (master €600,-);
 • een laptop;
 • een Microsoft Certificaat cadeau;
 • flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen;
 • bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied;
 • een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels.

Solliciteren?

Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website door je cv en motivatiebrief in te sturen.

Wil je meer informatie over het schrijven van een scriptie binnen Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Emma van den Berg door te mailen naar emma.van.den.berg@avanade.com


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.