Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Customer Relationship Management (CRM)

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze master student en wil je ervaring op doen met data? Bij Avanade geloven we dat goede data het nieuwe goud is en wij hebben jou nodig om de kwaliteit van de data te verbeteren! Lees hieronder snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Een van de grootste voordelen van het gebruik maken van het Dynamics 365 platform, is de flexibiliteit die het biedt om het functioneel aan te passen. Wanneer je die flexibiliteit combineert met agile software development, kunnen er continu nieuwe entiteiten, velden en relaties toegevoegd worden aan het bestaande systeem. In onze snel veranderende wereld, kunnen we zo samen met onze klanten nieuwe functionaliteiten realiseren om bij te blijven. Deze snelheid van veranderingen biedt grote uitdagingen om de datakwaliteit van het systeem op een acceptabel niveau te houden. Nieuwe functionaliteiten en logica zijn afhankelijk van data, wat betekent dat verkeerde of missende data de nauwkeurige opgezette bedrijfsprocessen kan ondermijnen. Het Microsoft Dynamics 365 platform biedt beperkte mogelijkheden om datakwaliteit te onderhouden. De praktijk wijst uit dat het instrueren van gebruikers en het inrichten van simpele monitoring niet voldoende is om de datakwaliteit op niveau te houden. Hiervoor is een meer geavanceerde aanpak nodig. Een extra uitdaging bij het behouden van datakwaliteit is het feit dat data breed verspreid ligt binnen het applicatielandschap van de organisatie. Hierdoor zijn asynchrone interfaces vaak verantwoordelijk voor het versturen en ontvangen van data tussen de verschillende systemen. Als de timing van deze processen niet goed is, kan dat weer leiden tot verschillende waarheden waar verkeerde conclusies uit getrokken kunnen worden. Het doel van deze opdracht is om een framework te creëren dat de richtlijnen en adviezen bevat hoe grote organisaties hun datakwaliteit kunnen waarborgen. Dit framework zou een richtlijn moeten zijn voor huidige en toekomstige projecten.

Dus wil jij direct bijdragen aan het verbeteren van processen bij onze klanten, terwijl je meedraait op onze betrokken en gezellige CRM afdeling? Solliciteer dan direct!


Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.

 

Wij willen jou omdat…. 

·        Je masterstudent met een affiniteit voor Business en IT bent. Denk hierbij aan studies als; Business Information Management, Information Studies en Business Administration.

·        Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels.  

·        Interesse hebt in of ervaring hebt met Dynamics 365, Common Data Service en Azure DevOps (geen vereiste);

·        Je analytisch en zelfstandig bent.

 

Avanade biedt jou…. 


·        Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht. 

·        De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken, en je werkuren zelf in te vullen.  

·        De mogelijkheid om samen te werken in een team van CRM professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.  

·        Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires.  

·        Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.  

·        Een stagevergoeding €600,- voor 40 uur per week.  

·        Een laptop om mee te werken. 

·        Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels. 

 

Solliciteren 

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen. 

 

Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Sanne Sap via 06 12 10 36 59.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland. 

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.