Land:

Nederland

Steden:

Amsterdam, Utrecht

Vakgebied:

Customer Relationship Management (CRM)

Functieomschrijving

Jouw taak voor deze opdracht is om te onderzoeken hoe bedrijfsprocessen en/of systemen zo ingericht kunnen worden dat het hybride werken efficiënt kan faciliteren. In een digitale post-corona wereld is dit een vraagstuk waar bedrijven mee bezig zijn. Kan jij daar een bijdrage aan leveren?


Sinds de corona pandemie is thuiswerken de nieuwe norm geworden. Momenteel werken werknemers zoveel mogelijk vanuit huis. Echter vindt niet iedereen dat even prettig, bijvoorbeeld vanwege de thuissituatie, geen goed ingerichte werkplek, of door een andere reden. Daarnaast komt er ook een tijd dat medewerkers weer onbelemmerd naar kantoor mogen waarbij de kans groot is dat er hybride gewerkt gaat worden. Werkgevers moeten deze flexibele manier van werken dan wel kunnen faciliteren, maar dat is niet altijd even makkelijk. Om die reden is het van belang om te achterhalen hoe hybride werken zo goed mogelijk ondersteund kan worden en daarvoor is de volgende vraagstelling geformuleerd: “Hoe kunnen bedrijfsprocessen en/of systemen zo ingericht worden dat het hybride werken efficiënt kan faciliteren?”


Verder is er natuurlijk een mogelijkheid dat een werkgever hybride werken niet prefereert en zijn werknemers liever naar kantoor laat komen of thuis laat werken zonder één van de twee opties te verbieden. In dat geval is het waardevol om te onderzoeken hoe een werkgever het beste invloed kan uitoefenen om zijn werknemers een bepaalde kant op te sturen, bijvoorbeeld d.m.v. materiële of immateriële ondersteuning. Hiervoor is deze vraagstelling gedefinieerd: “Hoe kan een werkgever zo effectief mogelijk zijn werknemers beïnvloeden zodat ze fulltime naar kantoor komen of fulltime thuis werken?”


Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken of het beïnvloeden van werknemers op dit vlak een negatieve invloed kan hebben op de werkrelatie, dus: “In hoeverre heeft het beïnvloeden van werknemers in het wel of niet thuiswerken een negatieve invloed op de werkrelatie tussen een werknemer en een werkgever?”


Dit zijn wij


Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.


Wij willen jou omdat…

 • Je een HBO- of WO-student bent op zoek naar een leerzame afstudeerstage op het gebied van CRM;
 • Je interesse hebt in en wellicht al enige ervaring hebt met procesmanagement;
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;
 • Je proactief, gemotiveerd en leergierig bent!

Avanade biedt jou….  

 • Een stage dia voldoet aan alle maatregelen rondom COVID-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en we zorgen dat jij goed betrokken bij de organisatie bent, dat jij goede begeleiding krijgt, en jouw onderzoek wordt gefaciliteerd.    
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Analytics professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.  
 • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires.  
 • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.  
 • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.  
 •  Een laptop om mee te werken.  
 •  Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels.  

Contact opnemen? 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Emma Hakkers via 06-83227013. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @avanadenederland. 

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.