Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Customer Relationship Management (CRM)

Functieomschrijving

Een van de (nu al) meest besproken documentaires van deze tijd is The Social Dilemma. Hoewel social media ons ontzettend veel kan brengen, zijn er veel vraagtekens bij te zetten bij de privacy van de gebruikers en wat er gebeurt met alle data. Met deze opdracht krijg jij de unieke kans om te onderzoeken hoe socials op een veilige manier ingezet kunnen worden om de klantgerichte processen te verrijken en te verbeteren. Lees snel verder! 

 

Opdrachtomschrijving

Enkele honderden miljoenen mensen maken regelmatig gebruik van sociale mediaplatforms, zoals Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, WeChat of YouTube. Net als veel andere belangrijke infrastructuurtechnologieën impliceren sociale media zowel kansen als uitdagingen. Aan de ene kant beloven ze nieuwe manieren om met potentiële en bestaande klanten te communiceren, evenals waardevolle bronnen om gegevens te verkrijgen over meningen, attitudes en gewoonten van individuen. Vanuit het oogpunt van Customer Relationship Management (CRM) betekent dit een belangrijke verbetering, omdat relaties meer "één-op-één" worden. Anderzijds wekken sociale media zorgen over de privacy en het gebruik van data. Denk aan het misbruik van Facebook-gegevens door Cambridge Analytica. Het concept van Social CRM beschouwt sociale media als een technologie waarvan bedrijven moeten profiteren in hun klantgerichte bedrijfsprocessen. Tegelijkertijd moet Social CRM een hoog niveau halen op het gebied van gegevens privacy. Een transparante en betrouwbare relatie met een groot aantal gebruikers - ook bekend als 'vrienden', 'volgers' of 'fans' - biedt de mogelijkheid om een doelgroep of 'community' van supporters op te zetten die een waardevolle bron voor CRM-activiteiten vormt. De mogelijkheden gaan verder dan alleen het vestigen van aanwezigheid op sociale mediaplatforms en omvatten de ondersteuning van bedrijfsprocessen op het gebied van Marketing, Sales en Service. Als opdracht ga jij onderzoeken wat voor nieuwe ontwikkelingen er zijn met betrekking tot Social CRM en resulteren tot een succesvolle demo of aanbeveling voor een Dynamics 365 platform. Denk hierbij aan: 

 • Case studies; 
 • Literatuur onderzoek ; 
 • Strategisch, Organistische en Technologisch point of view.  

 

 

Dit zijn wij

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals (virtuele) kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings. 

 

Wij willen jou omdat….

 • Je opzoek bent naar een leerzame master afstudeerstage op het gebied van CRM;
 • Je hebt interesse in en ervaring met bijvoorbeeld CRM, Big Data, Privacy, Customer Engagement etc.;
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;
 • Begrippen zoalspro-actief, gemotiveerd en leergierig jou op het lijf geschreven zijn!
   

Avanade biedt jou…. 

 • Een afstudeerstage die voldoet aan alle maatregelen rondom Covid-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en we zorgen dat jij goed betrokken bij de organisatie bent, dat jij goede begeleiding krijgt, en jouw onderzoek wordt gefaciliteerd.
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van CRM professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.
 • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires.
 • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.
 • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.
 • Een laptop om mee te werken.
 • Een fantastische sfeer met veel leuke (virtuele) activiteiten zoals movienights, clubmeetings,lan-partiesen gezellige borrels.
   

 

Solliciteren 

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen. 

 

 

Contact 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter Sanne Sap via 06 12 10 36 59. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook paginawww.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.