Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Customer Relationship Management (CRM)

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een gave afstudeerstage waar je de link kan maken tussen business en IT? Kom dan afstuderen bij Avanade! In februari starten wij met een aantal hele vette opdrachten op het gebied van Customer Relationship Management (CRM). Lees hieronder snel verder om meer te weten te komen! Beschrijving

Om de kans te krijgen om een ​​project bij de klant te doen, moet Avanade een voorstel aan de klant leveren. Er is veel concurrentie tussen verschillende consultancy bedrijven. Daarom is het belangrijk om een zo goed mogelijk document te leveren om het voorstel te laten slagen. Helaas, slaagt een voorstel niet altijd. Vind je het interessant om hier dieper in te duiken? Wat is de correlatie tussen het gebruik van bepaalde woorden/zinnen en of een proposal slaagt? Als je geïnteresseerd bent in tekstanalyse en om deze correlaties te bestuderen, dan ben je vast en zeker zeer waardevol voor Avanade! Je bent ook welkom als je andere ideeën hebt over hoe de inhoud en resultaten van de voorstellen verbeterd kunnen worden. Een indicatie van dit onderzoek zou kunnen zijn dat je Microsoft Azure gebruikt om verbanden te vinden in woorden/zinnen op sentimenten die worden gebruikt voor voorstellen.

 

Wij willen jou omdat: 

·        je op zoek bent naar een gave afstudeerorganisatie; 

·        je reeds enige ervaring hebt met de technologieën van de afstudeeropdracht; 

·        je een IT-gerelateerde (master)opleiding volgt (o.a. Information Science; Informatica; Computer Science; ICT in Business; Artificial Intelligence e.d.) 

·        je graag wil werken met technologieën als Visual Studio (VSTS), Team Foundation Server, SQL Server en Microsoft Azure producten. 

 

Wat bieden wij? 

·        Een toffe opdracht met de nieuwste technologieën; 

·        een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider; 

·        een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; 

·        een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-); 

·        een laptop; 

·        een Microsoft Certificaat cadeau; 

·        flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen; 

·        bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied; 

·        een fantastische sfeer met veel leuke activiteit zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels. 

·        Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website. 

 
 

Wil je meer informatie over de opdrachten en/of over stagelopen bij Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Anneke de Boer door te bellen naar 06 46 35 89 60. 


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.