Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Analytics

Functieomschrijving

Lijkt het je leuk om met Data Management aan de slag te gaan, dan is dit de opdracht voor jou! Uiteraard is het mogelijk om deze opdracht te bespreken en op basis van de wensen en eisen verder te concretiseren. 

 

Opdrachtomschrijving

   

Vandaag de dag wordt data beschouwd als ‘de nieuwe olie’. Bedrijven hebben veel gegevens, bijvoorbeeld over hun klanten, producten en financiën, welke ze gebruiken om een data gedreven organisatie te worden. Uit deze data is namelijk veel waardevolle informatie te halen. Wanneer een organisatie volwassen genoeg is, gebruiken of overwegen ze een Data Management Platform. Een Data Management Platform maakt het voor organisaties mogelijk om hun data op een gecentraliseerde manier te beheren welke de ambitie ondersteunt om data gedreven en toekomstbestendig te zijn. Om het platform op te zetten is het nodig om in kaart te hebben waar de data vandaan komt, wat voor type data ze hebben, hoe het wordt gebruikt en wat de visie van het platform is. De belangrijkste mogelijke onderzoeksresultaten kunnen het volgende zijn:


 • Een framework voor het Data Management Platform, wat zijn vereisten/benodigdheden voor een organisatie om de stap naar een Data Management Platform te maken? (Situatieanalyse)  
 • Wat zijn de voor- en/of nadelen van een Data Management Platform? Voor wie kan dit platform effectief zijn? En is dit een gegarandeerd succes of hangt dit af van het type organisatie?  
 • Welke kansen kunnen worden benut door gebruik te maken van een Data Management Platform?  
 • Een technische proof of concept op basis van het onderzoek.  

  

 

Dit zijn wij   

 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.  

  

Wij willen jou omdat….  


 • Je een WO student bent en een IT-gerelateerde mastersopleiding volgt; 
 • Je opzoek bent naar een leerzame en gave afstudeerstage op het gebied van Data Management; 
 • Je interesse hebt in en wellicht al enige ervaring hebt met Azure Data Lake, Azur Data Factory, Visual Studio; 
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels.

 

Avanade biedt jou….  


 • Een stage die voldoet aan alle maatregelen rondom Covid-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en we zorgen dat jij goed betrokken bij de organisatie bent, dat jij goede begeleiding krijgt en jouw onderzoek wordt gefaciliteerd.    
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Analytics professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.  
 • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires.  
 • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.   
 • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.  
 • Een laptop om mee te werken.  
 • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels.

  

Solliciteren  

 

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.  

  

Contact  

 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Eline Rubertus via 06 22 42 66 63. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.