Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Analytics

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze student en is afstuderen jouw volgende stap? Avanade biedt je de mogelijkheid! Binnen ons Analytics team zijn we namelijk op zoek naar enthousiaste afstudeerders die graag aan de slag gaan met een onderzoek naar real-time procesbewaking door Analytics en AI.

Veel organisaties zijn continu bezig met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Ook de klanten van Avanade worstelen vragen hierbij voor ondersteuning. Momenteel wordt optimalisatie gebaseerd op historische statistieken. Met een 24/7 economie kunnen we meer. Wij willen dan ook in real-time de operationele processen volgen en het proces aanpassen waar nodig. Met dit vraagstuk ga jij aan de slag! Concreet zal je bezig zijn met het ontwerpen en maken van een proof-of-concept voor een gegevensproces dat volledig geautomatiseerde visualisaties van operationele processen creëert. Tijdens je onderzoek maak je kennis met het operationele proces, visualisatie-engines met behulp van AI en het analyseren van de geanonimiseerde gegevens. Na het onderzoek komt er een bouwfase waarin je een proof-of-concept maakt op basis van de resultaten. De belangrijkste vraag is: is het mogelijk om de operationele processen van een klant real-time te visualiseren? Dit onderzoek biedt je de mogelijkheid om het bedrijf en de technologie te combineren om inzichten te creëren voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.

Wij willen jou omdat….

 • Je een HBO of WO student bent opzoek naar een leerzame afstudeerstage binnen de IT, Data, Analytics, en AI;
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;
 • Je interesse hebt in bedrijfsprocessen en data-analyse;
 • Je hebt interesse en enige ervaring met Continuous Delivery, Power BI and Operational Knowledge;
 • Begrippen zoals doorzetter, enthousiasme, en analytisch zijn je op het lijf geschreven.

Avanade biedt jou….

 • Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht.
 • De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken, en je werk uren zelf in te vullen.
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Analytics professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.
 • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires.
 • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.
 • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.
 • Een laptop om mee te werken.
 • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels.

Solliciteren

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.

Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Tessa Spanjersberg via 06-82 38 55 62.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.