Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Analytics

Functieomschrijving

Op zoek naar een leerzame en uitdagende afstudeerstage op het dynamische gebied van Analytics? Wil je meer kennis en ervaring opdoen op het gebied van Data en AI? Deze kans krijg je bij Avanade! Wij bieden een afstudeerstage binnen ons Analytics team met collega’s die allemaal een passie hebben voor Data, AI, en Analytics. Zo heb jij de juiste mensen om je heen om van te leren.

Binnen Avanade kan je als stagiair direct aan de slag met actuele vraagstukken en technologieën. Verder zal je je vastbijten in een onderzoek gericht op ETL-processen voor je onderzoeksopdracht. Microsoft heeft met Azure Data Factory 2 en Data flows namelijk een grote sprong gemaakt in de mogelijkheden voor het ontwikkelen van extractie processen. Deze technologie kan binnen dataprojecten gebruikt worden om bronsystemen te analyseren, relationele en niet-relationele bronsystemen met het data warehouse te synchroniseren, data op te schonen en nog veel meer. Elk project is natuurlijk anders, maar deze elementen komen meestal terug in een soortgelijke vorm. De ETL-processen worden met behulp van de gebruikersinterface ontwikkeld tot uitvoerbare eenheden, o.a. pipelines. Dit kan een tijdrovende bezigheid zijn wanneer het een groot aantal tabellen betreft en als er mogelijk wijzigingen worden aangebracht in de structuur van de bronnen. Kortom, een actueel probleem om aan te pakken. De scope van de opdracht start met het inventariseren van de business en technische eisen van ETL-processen en eindigt met het ontwerpen van een gangbare webapplicatie in C# en metadata repository. Je gaat dus kijken naar zaken zoals: importeren van diverse bronnen in een staging omgeving, data transformer aan de hand van business logica in de meta data repository en het opbouwen van dimensies en feiten gebieden aan de hand van de business logica. Bij het ontwerpen van de webapplicatie zet je de klanten en Avanade centraal.

Binnen Avanade en je onderzoek zit dus zowel een technologische als business invalshoek. De kernstappen die je zal nemen zijn dus het verzamelen, omvormen, analyseren en presenteren van informatie en data. Data en AI krijgen steeds een grote rol bij bedrijven die data-driven ambities hebben. Binnen deze stage ontwikkel je dus vaardigheden die je direct kan toepassen binnen het bedrijfsleven!

Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.

Wij willen jou omdat….

  • Je zit het laatste jaar van een relevante minimaal HBO of WO opleiding en gaat afstuderen binnen data Analytics en AI;
  • Je beschikt kennis over technieken zoals Visual Studio, .Net frameworks, SQL server, en Microsoft Azure producten (geen vereiste);
  • Begrippen zoals communicatief vaardig, analytisch, en resultaatgericht zijn op het lijf geschreven.

Avanade biedt jou….

  • Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht.
  • De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken, en je werkuren zelf in te vullen.
  • De mogelijkheid om samen te werken in een team van professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.
  • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.
  • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.
  • Een laptop om mee te werken.
  • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels.

Solliciteren

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.

Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Tessa Spanjersberg via 06-82 38 55 62.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.