Land:

Nederland

Steden:

Amsterdam, Utrecht

Vakgebied:

Analytics

Functieomschrijving

Lijkt het jou leuk om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om een geautomatiseerd en gecontroleerd release proces voor Power BI projecten neer te zetten en daar een proof of concept voor te bouwen? Reageer dan snel op deze opdracht! Grote kans dat jouw inzichten ons helpen te verbeteren en daarmee onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.   

 

De Power BI tool van Microsoft is zo gebouwd dat rapportages eenvoudig en snel naar de cloud te implementeren zijn en vanuit daar direct kunnen worden gebruikt. Deze snelheid heeft als nadeel dat er geen directe manier is om Continuous Integration & Continuous Delivery (CI/CD) in te richten waardoor het onder andere lastig te achterhalen is welke wijzigingen in de code zijn doorgevoerd en te weten welke versie op welke omgeving aanwezig is.  

 

In deze opdracht doe je onderzoek naar de mogelijkheden om CI/CD voor Power BI projecten in te richten zodat Avanade dit bij haar klanten kan inzetten. Het voordeel hiervan is dat vanaf het ontwikkelwerk tot en met de releases het altijd inzichtelijk is welke wijzigingen er precies hebben plaatsgevonden en dit proces geautomatiseerd verloopt.  

 

Oplossingsrichtingen liggen bij het gebruik van Azure DevOps, Visual Studio, GIT en YAML pipelines om zo een gecontroleerde weg te vinden bij het implementeren van Power BI rapportages tussen de verschillende lagen. Denk hierbij aan het gebruik van een development omgeving, een test omgeving en een uiteindelijke productie omgeving. 

 

Lijkt het je leuk om dit te onderzoeken en lukt het jou om hier een indrukwekkend proof-of-concept voor te bouwen? Dan kan deze wel eens aan de basis komen te staan van de volgende Power BI projecten die Avanade bij haar klanten mag uitvoeren! 

 

Dit zijn wij  

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings. 

 

Wij willen jou omdat…. 

 • Je een HBO- of WO-student bent op zoek naar een leerzame afstudeerstage op het gebied van IT;  
 • Je interesse hebt in data science & analytics;  
 • Je interesse hebt in en wellicht al enige ervaring met Azure, Azure DevOps, GIT, CI/CD, Visual studio, YAML pipelines & Power BI; 
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels; 
 • Begrippen zoals het verzamelen, omvormen, analyseren en presenteren van informatie je op het lijf geschreven zijn!

 

Avanade biedt jou… 

 • Een stage die voldoet aan alle maatregelen rondom COVID-19. Zolang het nodig is zal de stage geheel virtueel plaatsvinden en we zorgen dat jij goed betrokken bij de organisatie bent, dat jij goede begeleiding krijgt, en jouw onderzoek wordt gefaciliteerd.   
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van Analytics professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied. 
 • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiairs. 
 • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider. 
 • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week. 
 • Een laptop om mee te werken. 
 • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels.

Contact opnemen? 

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter Caithlyn Tschi, via +316-82879519. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebookpagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @avanadenederland.  

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.