Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Analytics

Functieomschrijving

Ben jij een HBO student en op zoek naar een leerzame afstudeerstage op het gebied van Analytics en Application Lifecycle Management?  Deze kans krijg je bij Avanade! Wij bieden een afstudeerstage binnen ons Analytics team met collega’s die allemaal een passie hebben voor data analytics. Zo heb jij de juiste mensen om je heen om van te leren.

Vanaf dag één kan je al aan de slag met nieuwe technologieën en een actueel vraagstuk voor je afstudeeronderzoek. Zoals bij veel organisaties wordt binnen Avanade software ontwikkeld op professionele wijze. Hiervoor worden professionele developer tools en versiebeheer programma’s gebruikt, zoals visual studio en team foundation server. Zo wordt het mogelijk om concepten als continuous integration, delivery en deployment te implementeren. In het kader van jouw onderzoek ga je dan ook kijken naar deze concepten en hun toepassingen. Je gaat hiervoor werken met de meest recente versies van Azure Devops.  Jouw onderzoek heeft als doel om onze Data & Analytics Talent Community te adviseren adviseren in de toepassing van deze concepten voor de populaire Microsoft Data platform producten en de verwachte voordelen hiervan. Jij gaat je dus bezighouden met de vragen ‘wat, waar, en hoe?’

Aan het einde van de opdracht ben jij in staat om te adviseren over de stroomlijning van zowel het development als het deployment proces en ben je in staat om continuous deployment toe te passen voor complexe Data & Analytics architecturen! Dit heb je namelijk gedaan binnen een hybride bedrijfsnetwerk waarin gebruik wordt gemaakt van on-premises en Microsoft Cloud producten. Denk hierbij aan SQL Server, SQL Server Integration Services, SQL Server Analysis Services, Azure SQL database, Azure SQL Data Warehouse en Azure Data Factory.


Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.


Wij willen jou omdat….

  • Je zit het laatste jaar van een relevante HBO opleiding en gaat afstuderen binnen Application Lifecycle Management en Analytics;
  • Begrippen zoals communicatief vaardig, analytisch, en resultaatgericht zijn op het lijf geschreven.

Avanade biedt jou….

  • Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht.
  • De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken, en je werkuren zelf in te vullen.
  • De mogelijkheid om samen te werken in een team van professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.
  • Een Talent Community gericht op jouw focusgebied, maar ook een community van andere stagiaires.
  • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.
  • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.
  • Een laptop om mee te werken.
  • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels.

Solliciteren

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.


Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Tessa Spanjersberg via 06-82 38 55 62.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.