Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Analytics

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze student opzoek naar een afstudeerstage op het gebied van Data Analytics of Data Science? Pak dan nu je kans om onderdeel te zijn van het Analytics team binnen Avanade voor een leerzame afstudeerstage!

Binnen het Analytics team kan je vanaf dag één meedenken met actuele vraagstukken en nieuwe technologieën. Je stageopdracht is dan ook een actueel vraagstuk binnen het team, namelijk het gebruik van Data en Analytics om automatische kwaliteitsbeoordeling mogelijk te maken. Met de opkomst van data in onze economie wordt het voor gebruikers veel eenvoudiger om datamodellen te bouwen en verschillende datasets te gebruiken. Dit zorgt er wel voor dat we vaak de kwaliteit van gegevens niet kunnen beoordelen zonder kennis van statistieken of gegevensanalyse. Ook andere gebieden van het beoordelingsproces gegevens moeten worden verbeterd, bijvoorbeeld de kwaliteit en de voorbereiding van gegevens. Ons idee is om de beoordeling van gegevens op basis van kwaliteitsindicatoren en privacy-indicatoren te automatiseren. Gebruikers kunnen dus snel zien of een dataset bruikbaar is zonder uitgebreide kennis van statistieken of data-analyse. Jouw onderzoek gaat antwoord geven op de vraag over hoe we automatisch de kwaliteit van een dataset kunnen beoordelen? Concreet is het onderzoek het ontwerpen en maken van een proof-of-concept voor een data-evaluatieoplossing. Tijdens het onderzoek zal je kennis op doen over datakwaliteit, data-ontdekking en machine learning-modellen.

Vind je het leuk om te duiten in data-ontdekking en machine learning? In dit onderzoek krijg je de kans om te leren om zowel tools als data te gebruiken.

Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.


Wij willen jou omdat….

 • Je een IT-gerelateerde studie volgt met affiniteit voor Data Analytics of Data Science.
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;
 • Je interesse hebt in technologieën van de opdracht zoals Visual Studio, Data Quality, Azure en Cognitive services;
 • Eigenschappen als analytisch, kritisch en resultaatgerichtheid zijn je op het lijf geschreven.

Avanade biedt jou….

 • Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht.
 • De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken, en je werkuren zelf in te vullen.
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.
 • Eeen ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.
 • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.
 • Een laptop om mee te werken.
 • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels.

Solliciteren

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.

Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Tessa Spanjersberg via 06-82 38 55 62.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.

Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.