Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Advisory Services

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze masterstudent, geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en opzoek naar een afstudeeronderzoek? Lees dan snel verder om te zien wat Avanade je te bieden heeft.

Avanade’s Advisory Talent Community denkt op strategisch niveau mee met onze klanten. Hierbij wordt gekeken naar strategieën, expertise, adviezen en roadmaps voor de digitale transformatie van de klant. Jij gaat als afstudeerder aan de slag bij de Advisory Talent Community en werkt nauw samen met onze Market Units (Modern Workplace, Data & AI, Business Applications, Applications & Infrastructure).

Opdracht omschrijving:

Digitale disruptie is blijven en zal de komende jaren meer industrieën beïnvloeden. De technologische ontwikkelingen zorgen voor meer transparantie met als gevolg dat consumenten meer, betere en snellere service verwachten. Tegelijkertijd zorgen nieuwe toetreders met nieuwe digitale business modellen ervoor dat bestaande spelers rap marktaandeel verliezen. In deze opdracht ga je digitale business modellen onderzoeken en vergelijk je de digitale ontwikkelingen en disruptieve business modellen van de B2C markt met mogelijkheden voor de B2B markt.

Wie ben jij?

Wil jij jouw scriptie schrijven binnen Avanade’s Advisory Talent Community? Ben jij een gemotiveerde masterstudent en wil jij onderzoek doen naar actuele IT-vraagstukken en overweeg je een toekomst in de consultancy? Solliciteer direct via de website met je cv en motivatiebrief. 

Jij:

 • Bent bezig met het laatste jaar van een master in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, Economie, Information Management, Business & ICT, Organisatiewetenschappen of aanverwant.
 • Je hebt interesse in consultancy
 • Je bent analytisch sterk en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen

Wat bieden wij?

 • een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider;
 • een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen;
 • een stagevergoeding (master €600,-);
 • een laptop;
 • een Microsoft Certificaat cadeau;
 • flexibiliteit – is het voor jou handig om een of twee dag(en) in de week thuis te werken dan kan dat. Ook je werktijden mag je zelf indelen;
 • bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op jouw vakgebied;
 • een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movienights, clubmeetings, Avalan en gezellige borrels.

Solliciteren?

Word jij enthousiast van deze vacature en ben je geïnteresseerd in een stage bij Avanade? Solliciteer dan via de website door je cv en motivatiebrief in te sturen.

Wil je meer informatie over het schrijven van een scriptie binnen Avanade? Neem contact op met onze campus recruiter Emma van den Berg door te mailen naar emma.van.den.berg@avanade.com


Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.