Land:

Nederland

Steden:

Utrecht

Vakgebied:

Advisory Services

Functieomschrijving

Ben jij een ambitieuze masterstudent, geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en op zoek naar een afstudeeronderzoek? Lees dan snel verder om te zien wat Avanade je te bieden heeft.

Avanade Advisory Services helpt onze klanten bij de realisatie van hun visie. We stellen de mens centraal en zoeken een balans tussen de behoeften van technologie, gebruikers en zakelijke vereisten. Vanaf dag één kan jij meedenken met actuele vraagstukken, inclusief je afstudeeropdracht binnen digital marketing, customer experience, data, en analytics. Customer experience wordt in steeds meer industrieën de belangrijkste onderscheidende factor en wordt nu gezien als essentieel voor winstgevendheid. Een actueel onderwerp van de klanten van Avanade en een mooi begin voor jouw onderzoek en carrière. Je gaat in kaart brengen hoe een succesvolle kwantificatie van de customer journey eruitziet en wat hier invloed op heeft. Verder ga je concluderen hoe kwantificeren van de customer journey een organisatie kan helpen om de ideale customer experience te bepalen, digital marketing beslissingen te nemen en (intelligent) marketing automation toe te passen.

Advisory is een jong en ambitieus team, met experts uit verschillende vakgebieden en dat zie je terug in deze innovatieve en baanbrekende opdracht. Intelligent automation wordt binnen digital marketing nog amper toegepast. Kom jij bij ons hier naam mee maken?


Dit zijn wij 

Avanade is een bedrijf waar je jezelf zult herkennen in de 400 collega’s die er rondlopen, maar ook zeker in de 40 andere stagiaires die jaarlijks stagelopen bij Avanade. Met een enorme passie voor het werk wat we doen, een gezellige sfeer en ontzettend veel talent voor Microsoft-technologie, is Avanade een unieke club waar je je gewaardeerd voelt en je onderdeel bent van een grote familie. Gezamenlijk met de andere stagiaires vorm je een enthousiaste groep en community binnen de Avanade familie. Je kan meedoen aan veel leuke activiteiten zoals kennissessies tijdens de lunch, onze maandelijkse focusgroepen en elke drie maanden clubmeetings.


Wij willen jou omdat….

 • Je bezig bent met het laatste jaar van een master in de richting van Marketing met focus op Digitale Marketing en Data Analytics, Bedrijfskunde met focus op Digital, of Business Administration met focus op Digital Marketing, Consumer Marketing of Digital Business track;
 • Je communicatief vaardig bent in zowel Nederlands als Engels;
 • Je hebt kennis van digitale marketing wil dit toepassen binnen Customer Experience, Data, en Analytics. Ook heb je je aantoonbare affiniteit met het gebruik van Data en Intelligent Automation;
 • Je interesse hebt in consultancy activiteiten.

Avanade biedt jou….

 • Een leuke en leerzame omgeving in Utrecht.
 • De flexibiliteit om 1-2 dagen per week thuis te werken, en je werkuren zelf in te vullen.
 • De mogelijkheid om samen te werken in een team van consultancy professionals. Er zijn bijna 400 enthousiaste collega’s die expert zijn op hun vakgebied.
 • Een ontwikkeltraject waarin jij de kans krijgt je skills verder te ontwikkelen; met ondersteuning van een (technisch) inhoudelijk begeleider en een procesbegeleider.
 • Een stagevergoeding (bachelor €500,- | master €600,-) voor 40 uur per week.
 • Een laptop om mee te werken.
 • Een fantastische sfeer met veel leuke activiteiten zoals movie nights, clubmeetings, lan-parties en gezellige borrels.

Solliciteren

Ben je al enthousiast geworden en wil je graag met ons kennismaken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief in te sturen via onze website. Let op: solliciteren kan alleen via de website, sollicitaties via de mail kunnen niet in behandeling worden genomen.


Contact

Heb je vragen of wil je weten waarom wij zo graag bij Avanade werken? Bel of app dan met onze Campus Recruiter, Sanne Sap via 06 12 10 36 59.

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijavanade.nl en voor een sfeerimpressie op onze Facebook pagina www.facebook.com/AvanadeNederland en Instagram @AvanadeNederland.
Nu solliciteren

Deze vacature delen:

Delen Facebook Twitter Email

Over Avanade

Avanade is een toonaangevende aanbieder van innovatieve digitale diensten, zakelijke en op gebruikservaring gebaseerde oplossingen voor onze klanten. Onze mensen en het Microsoft-ecosysteem spelen hierbij een sleutelrol. Onze professionals combineren technologie, organisatie en branche kennis om oplossingen te ontwikkelen die onze klanten en hun klanten helpen goede resultaten te boeken. Avanade heeft 29.000 medewerkers in 23 landen die digitaal samenwerken aan innovatieve ideeën. In onze cultuur is een belangrijke rol weggelegd voor diversiteit en de community's waarin wij actief zijn. Wij zoeken getalenteerde mensen die een unieke bijdrage kunnen leveren en de diversiteit binnen en buiten het bedrijf kunnen stimuleren. Iedereen is welkom. Avanade, waarin Accenture een meerderheidsbelang heeft, werd in 2000 opgericht door Accenture LLP en Microsoft Corporation. Lees meer op www.avanade.com.