Country:

Norway

Cities:

Oslo

Area of expertise:

Software Engineering

Job Description

Avanade er en verdensledende leverandør av konsulenttjenester, med 36.000 ansatte i 25 land. Selskapet eies av Accenture og Microsoft. Vårt fokus er digital transformasjon av de største virksomhetene, både i Norge og internasjonalt. Felles for oss alle er en ektefølt lidenskap for innovasjon og teknologi, og et genuint ønske om å utvikle forretningskritiske løsninger som forbedrer hverdagen til våre kunder. Vårt tette samarbeid med Microsoft og Accenture, og vår globale leveransemodell gjør oss unike i markedet. I løpet av et år leverer vi mer enn 800 prosjekter globalt, og vi tilbyr våre konsulenter muligheter for karriereutvikling både i Norge og internasjonalt.

I Avanade er forretning og teknologirådgivning ikke bare vår karriere, men vår store lidenskap. For oss betyr det mer enn bare å jobbe med ny innovasjon – det betyr å bruke teknologi for å løse forretningsutfordringer på måter som utgjør en reell forskjell for oss, våre kunder, og verden.

Hvis du har en genuin interesse for teknologi og løsningsutvikling, kan Avanade tilby flere nye og spennende muligheter.

Som industribachelor-student i Avanade vil du i løpet av 1,5 år arbeide aktivt sammen med kunden for å utnytte det fulle potensialet i informasjon som kunden har i sine forretningsløsninger. Dette vil variere fra tradisjonell finansiell rapportering, datavarehus, master data management og integrasjon, til å bruke ulike prediktive løsninger og big data. Du vil være involvert i det strategiske arbeidet, og utvikle systemer som hjelper kundene å redusere kostnader, samtidig som de bedrer funksjonalitet, åpenhet, effektivitet og smidighet.

Du vil være omringet av flotte og kunnskapsrike kolleger, og derfor ha muligheten til å bygge og utvide ditt nettverk lokalt, på et nordisk nivå og globalt.
Du vil arbeide med høyt kvalifiserte Microsoft-eksperter, bli trent profesjonelt og være en del av teamet som hjelper våre kunder med å oppnå resultatene i et miljø der folk blir inspirert til å være best.

Du vil ta kurs, bli introdusert til vår virksomhet og våre prosesser. Du får din egen karriererådgiver som kan hjelpe deg med alt du trenger for å lykkes i Avanade. 
Vi vil investere i din læring, vekst og utvikling, fordi vi vet at vi er mest vellykket når våre medarbeidere er på sitt aller beste.


Vi ser etter deg som: 
Går på 4. semester ved en av Institutt for teknologi ved Høyskolen Kristiania 
Snakker og skriver godt både på norsk og engelsk
Har lidenskap for teknologi
Har gode presentasjons- og kommunikasjonsferdigheter 
Ønsker å lære om forretning og ulike bransjer 

Som en del av vårt Software Engineering team vil du blant annet kunne jobbe med:
Utarbeidelse av løsningsdesign sammen med våre arkitekter
Back-end utvikling med C#
.NET Core- og .NET Framework- applikasjoner
Front-end utvikling med JavaScript og rammeverk som React.js, Vue.js og lignende
Microsoft Azure (Blant annet Cognitive Services, Azure Functions og Azure Data Factory)
Nuget og NPM
Utvikling og konsumering av API’er


Vi i Avanade har fokus på mangfold og ønsker å øke kvinneandelen i IT-bransjen. Derfor oppfordrer vi jenter til å søke.  

Passer du til vår beskrivelse? Vi vil gjerne høre fra deg!

Søkefrist for vårt Industry Program er 8. mars.

Har du noen spørsmål? 
Kontakt: Ana Reynolds (Tlf: 905 68 774) eller Amy Ruban (Tlf: 458 52 626)
TA Team i Avanade Norway
Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade leads in providing innovative digital services, business solutions and design-led experiences for its clients, delivered through the power of people and the Microsoft ecosystem. Our professionals combine technology, business and industry expertise to build and deploy solutions to realize results for clients and their customers. Avanade has 29,000 digitally connected people across 23 countries, bringing clients the best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. We welcome all, and seek talented individuals who can bring their whole self to work, build inclusive teams and encourage diversity inside and outside the organization. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.