Country:

Finland

Cities:

Helsinki

Area of expertise:

Customer Relationship Management (CRM)

Job Description


Avanade Finland kasvaa hurjaa vauhtia ja tarvitsemme lisää asiantuntijoita joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme tiimiimme teknistä ratkaisuarkkitehtia osaksi kasvavaa CRM-tiimiämme. Jos haluat luoda merkittäviä ratkaisuja ja viihdyt sekä teknologian että ihmisten parissa, meillä saattaa olla juuri sopiva paikka sinulle! 

Avanade Finland 

Avanade on Accenturen ja Microsoftin yhteisesti omistama, maailman suurin Microsoft-teknologioihin erikoistunut konsulttiyritys. Suomessa meitä on reilu viitisenkymmentä ja kansainvälisesti toimimme 26 eri maassa. Pääsemme siis nauttimaan niin pienemmän yrityksen eduista kuin samalla hyötymään maailmanlaajuisesta verkostostamme. Toimimme projektiluontoisesti laajasti eri sektoreilla ja asiakkaamme ovat sekä kotimaisia että suuria kansainvälisiä yrityksiä, ja toimimme pitkäkestoisissa projekteissa. Voit siis halutessasi löytää itsesi vaikkapa ulkomailta, mikäli matkustaminen kiinnostaa sinua.

Työskentelemme edelleen poikkeusoloissa pääosin etänä. Normaalitilanteessa työ tapahtuu usein asiakkaiden tiloissa tai joustavasti joko kotoa käsin tai toimistollamme Helsingin Ruoholahdessa.

Ratkaisuarkkitehdin rooli:

Teknisenä ratkaisuarkkitehtina (Dynamics 365 CE/Sales) suunnittelet ratkaisuja asiakkaillemme yhdessä tiimisi kanssa vastaten laadukkaasta lopputuloksesta. Johdat asiantuntijatiimien työtä, teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja toimit luotettavana teknisenä neuvonantajana. Arkkitehtina olet koko prosessin elinkaaressa mukana (suunnittelu-, analyysi-, kehitys- ja testivaihe). Määrittelet teknisiä, operatiivisia ja liiketoiminnallisia projektivaatimuksia ja vastaat siitä, että projekti viedään maaliin asetettujen vaatimusten mukaisesti. Lisäksi tuet myyntiä ja havaitset uusia mahdollisuuksia asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseksi. Toimit siis asiakkaidemme suunnannäyttäjänä D365-hankkeissa.

Arvostamamme osaaminen:

  • Vankkaa teknistä kokemusta Dynamics 365 CRM:stä (CE/Sales) ja siihen liittyvistä integroinneista. 
  • Kokemusta Power Platformista ja Microsoftin pilvipalveluista.
  • Kyky johtaa tiimiä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kyky luoda, hallita sekä toteuttaa toimintasuunnitelmia yhteistyössä asiakkaiden ja eri projektitiimien kanssa.
  • Konsultointi- tai johtamiskokemusta kompleksisissa teknisissä projekteissa.
  • Kokemusta globaalitiimien (esim. near-shore ja off-shore) kanssa työskentelemisestä katsotaan etuna.
  • Hyvät viestintätaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Kykenet kommunikoimaan teknisiä viestejä myös ei-teknisille sidosryhmille.

Kehittymisesi on meille tärkeää ja tuemme työntekijöidemme kehittysmiskaarta laajoilla koulutusmahdollisuuksilla, sertifikaateilla sekä uraohjaajan avulla jatkuvan kehittymisen mallilla. Tarjoamme mahdollisuuden päästä toimimaan suurten ja vaikuttavien hankkeiden parissa sekä kehittymään asiantuntevien Microsoft-teknologiaosaajien kanssa.

Mitä seuraavaksi?

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme mahdollisuutta keskustella luottamuksellisesti Avanaden Nordic-tason MVP (Microsoft Most Valuable Professional) henkilöiden kanssa minkälaiset työskentely- ja uramahdollisuudet on tarjolla liittyessäsi Avanade Nordic –perheeseen.

Pääset jättämään hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta.   

Heräsikö kysyttävää? Voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Lilli Tavaststjernaan, lilli.tavaststjerna@avanade.com, mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluaisit kuulla roolista ja Avanadesta vielä tarkemmin. 

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital and cloud services, business solutions and design-led experiences on the Microsoft ecosystem. Our professionals bring bold, fresh thinking combined with technology, business and industry expertise to help make a genuine human impact on our clients, their customers and their employees. We are the power behind the Accenture Microsoft Business Group, helping companies to engage customers, empower employees, optimize operations and transform products, leveraging the Microsoft platform. Avanade has 50,000 professionals in 26 countries, bringing clients our best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.