Country:

Finland

Cities:

Helsinki

Area of expertise:

Customer Relationship Management (CRM)

Job Description


Haluatko rakentaa ratkaisuja, joilla on merkittävä vaikutus asiakkaidemme liiketoiminnan kokonaisprosesseihin? Jos vastasit kyllä, haluamme juuri sinut kasvavaan CRM-tiimimme, joten jatka lukemista!

Avanade Finland

Avanade on Accenturen ja Microsoftin yhteisesti omistama, maailman suurin Microsoft-teknologioihin erikoistunut konsulttiyritys. Suomessa meitä on reilu viitisenkymmentä ja kansainvälisesti toimimme 26 eri maassa. Pääsemme siis nauttimaan niin pienemmän yrityksen eduista kuin samalla hyötymään maailmanlaajuisesta verkostostamme. Meillä pääset kehittymään asiantuntevien Microsoft-teknologiaosaajien kanssa suurten ja vaikuttavien hankkeiden parissa. Asiakkaamme ovat sekä kotimaisia että suuria, kansainvälisiä yrityksiä, ja toimimme pitkäkestoisissa projekteissa. Voit siis halutessasi löytää itsesi vaikkapa ulkomailta, mikäli kansainvälisyys kiinnostaa sinua.

Teknisen Dynamics 365 -konsultin rooli 

Dynamics 365 CE sekä Power Platform -teknisenä asiantuntijana pääset yhdessä tiimisi kanssa kustomoimaan, kehittämään, integroimaan ja laajentamaan Dynamics 365 CE -ratkaisuja ja hyödyntämään Power Platform -ympäristöä asiakkaidemme tavoitteiden saavuttamiseksi. Ohjaat sekä projektitiimiä että asiakasta kehittämään optimaalisen ratkaisun ja olet koko prosessin elinkaaressa mukana (suunnittelu-, analysointi-, kehitys- ja testivaihe). Osallistut workshoppeihin sekä toteutat ja testaat kehitetyt ratkaisut yhdessä onshore-, nearshore- ja/tai offshore-asiantuntijatiimien kanssa.

Olet mukana toteuttamassa yritysten digitaalista transformaatiota kansainvälisessä toimintaympäristössä. Rakennat pitkiä ja kestäviä suhteita muun muassa finanssi- ja vakuutusalan asiakkaidemme kanssa. Toimit tyypillisesti yhdessä tuoteomistajan, ratkaisuarkkitehdin, projektipäällikön, teknisen päällikön ja juniorikonsulttien sekä -kehittäjien kanssa.

Kehittymisesi on meille tärkeää ja tuemme työntekijöidemme kehittysmiskaarta laajoilla koulutusmahdollisuuksilla ja sertifikaateilla sekä uraohjaajan avulla. Halutessasi voit myös suunnata tästäkin roolista teknisen arkkitehdin rooliin, jossa otat pääroolin Avanaden ratkaisutiimien ohjaamisessa ja ratkaisuiden suunnittelussa.

Etsimme juuri sinua, jos:

  • Olet kiinnostunut asiantuntijatyöstä Microsoft-teknologioiden parissa.
  • Sinulle on kertynyt jo muutama vuosi relevanttia työkokemusta Dynamics 365 CE:n parista.
  • Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä Dynamics 365 -ratkaisuista ja sinulla on hands-on kokemusta Power Platform -ympäristöstä (Power Apps, Power Automate, Power BI and Power Virtual Agents).
  • Olet tehnyt kustomointeja C# ohjelmointikielellä (Plugins, Javascript). 
  • Sinulla on kokemusta ainakin yhdestä tai mieluiten useammasta Azuren teknologioista (esim. Logic Apps tai Azure Functions) ja kokemus Azure DevOpsista on plussaa.
  • Omaat hyvät viestintä- ja kommunikointitaidot, jotta osaat kommunikoida teknisiä asioita myös ei-teknisille sidosryhmille.
  • Agile-malli on sinulle tuttu ja sinulla on kokemusta esimerkiksi Scrum ja SEFe-toimintamalleista.
  • Puhut sujuvasti sekä suomea että englantia.

Mitä seuraavaksi?

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme mahdollisuutta keskustella luottamuksellisesti Avanaden Nordic-tason MVP (Microsoft Most Valuable Professional) henkilöiden kanssa minkälaiset työskentely- ja uramahdollisuudet on tarjolla liittyessäsi Avanade Nordic –perheeseen.

Pääset jättämään hakemuksesi alla olevan painikkeen kautta.

Heräsikö kysyttävää? Voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Lilli Tavaststjernaan, lilli.tavaststjerna@avanade.com, mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai haluaisit kuulla roolista ja Avanadesta vielä tarkemmin.

Apply now

Share this job:

Share Facebook Twitter Email

About Avanade

Avanade is the leading provider of innovative digital and cloud services, business solutions and design-led experiences on the Microsoft ecosystem. Our professionals bring bold, fresh thinking combined with technology, business and industry expertise to help make a genuine human impact on our clients, their customers and their employees. We are the power behind the Accenture Microsoft Business Group, helping companies to engage customers, empower employees, optimize operations and transform products, leveraging the Microsoft platform. Avanade has 50,000 professionals in 26 countries, bringing clients our best thinking through a collaborative culture that honors diversity and reflects the communities in which we operate. Majority owned by Accenture, Avanade was founded in 2000 by Accenture LLP and Microsoft Corporation. Learn more at www.avanade.com.